reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Gaga juz niedlugo - nie ma potrzeby sie rozklejac (chociaz raz na jakis czas nie zaszkodzi :laugh:), tylko zebrac w sobie i wziasc za dzwiganie, sprzatanie - podobno wywoluje porod ;D - u mnie nie dziala ;D

reklama
no ja już bym zaczęła prowokować ale to w kocu 26 dni do terminu i może za tydzień zacznę sprzątać i mężusia molestować :)

ja niczego nie prowokuje :-) chociaż mogłabym ... ale ja jestem taki słonik ze jakośnie widze siebie brykającej teraz z Mężulem :-) calibat w sumie nam służy :-) jesteśmy tak stesknieni, że szok :-) tyle miesiecy bezseksia....

no ja miałam zagrożenie porodem przedwczesnym więc było kiepsko :( no ale powolutku zaczynamy uskuteczniać :) a boję się że przez te lekarstwa które brałam nieprędko mnie ruszy, w szpitalach dziewczyny z przenoszoną ciążą to były głównie te które parę miesięcy wcześniej były zagrożone porodem przedwczesnym tak je zahamowali :)

Hej dziewczyny, i na mnie przyszedł czas, żeby d szpitala iśc, niestety nie rodzić jeszcze, ale na obserwację :( Tętno mojej Kingusi wygląda jakoś nie tak, wczoraj za wysokie, dziś za bardzo unormowane i mam być pod kontrola w szpitalu już. Będę sobie pilnowac miejsca na porodówce ;) Trzymajcie za mnie kciuki, żeby było oki. :)
Pozdrawiam gorąco, życzę dużo sił i zdrówka

no ale teraz mamy trzymania kciuków :) trzymajcie się dziewczyny i wracajcie z maluszkami szybko, ja sobie właśnie licytuje śliczniusi kocyk do wózia na allegro i humor mi sie poprawił :)

Eh,a ja mam dzis po prostu straszny dzien!Dobrze,ze z moim dzidziusiem na razie wszytko ok:),ale dzis mna pewna wiadomosc wstrzasnela...i strasznie przezywam :(Mowie wam po prostu makabra.

Cześć dziewczyny. Za często to do was nie zaglądam niestety a potem ciężko nadrobić. Gratuluje nowym mamom i powodzenia tym co są przed.
Ten upał mnie wykonczy. :) mała bez przerwy domaga sie cyca więc nic nie moge zrobić. Biedulce pić się chce. :) Teraz zasneła, ciekawe na jak długo?

reklama
Damayanti, powodzenia, trzymamy kciuki zeby wszytsko bylo ok... choc jestes tak blisko terminu ze pewnie przed do nas nie zajrzysz ale daj koniecznie znac co i jak...

Agatonik, super ze znajdujesz czas zeby zajrzec ostatnio na forum to działaja tylko te co sa przed... no ale nie dziwie sie bo jako swiezo upieczona mamuska na pewno nie bede miala czasu czytac tych ton postow jakie produkujemy dziennie...hihih

Agnieszko, dobrze ze wszytsko z Dzidzia ok, ale co sie stało, napisz bo sie strasznie tu o Ciebie martwimy...

Do góry