reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

:D :D ja sie tymbardziej nei martwie że Mąż tyje równo ze mną :-) także bedziemy sie razem odchudzac - tylko ja jestem wytrwalsza i jak już sobie coś postanowie to konieć a Mężul lub ciasta, słodycze:-), sosiki itd. :-) ja przed ciązą nie jadlam słodyczy wcale... a teraz jak nigdy chce mi sie słodkiego :-)
ja optycznie wyglądam jak:-) w szkle powiekszającym ihihihihi taki pączek :p hahahahaaha

reklama
Hihihihihi fajan teściowa :-)

Ja sie pytałam lekarza. Mówił, że na pocztaku to normalne. Pod koniec czartego miesiaca sie zaczyna tyć. A tak wogole do do którego tygodnia traw czwarty miesiac?

Ale Ci fajnie, ze jesteś taka chuba? Tusia a ile masz wzrostu?

wydaje mi sie, że czwarty miesiąc trwa do konca 17 tygodnia :)

Ja jak na razie przytulam 3-4 kg. Ale zgodnie z wyliczeniami przed ciążą mialam niedowagę. No i tez duzo wiary wkladam w mysl, ze po ciąży "jakos" to zrzuce, hi hi :lol:

Czesc Kobietki!
dzis mam nocke z glowy(powod...zabkowanie Tymula)
wiecie ...ja z ciazy z Tymciem, dlugo nie moglam dojsc do siebie :? te ciagl wahania nastojow wykanczaly mnie nie mowiac juz o Lukaszu :oops: potem przyszedl czas akceptacji siebie i otoczenia a potem znow doly ze 24h na 7 dni w tygodniu siedze na tylku w domu (moje poprzednie zycie to z zegarkiem w rece i wszedzie w biegu) a tu nagle chcesz wyjsc ...tak po prostu nie wyjdziesz! wychodzi z toba torba z pieluchami i malenki czlowiek calkowicie zalezny...oJezu stresujaca odpowiedzialnosc! ale dualizm sytuacji polega na tym ze w momencie "uwolnienia" juz chcialam byc znowu szybko w domu by utulic i patrzec na dzieciatko ....no i byc tu madrym co? haha :wink: )
teraz pracuje nad soba i charakteriem ktory mam paskudny..ale dojrzewam...mam nadzieje :wink: i ucze sie wszystkiego...to trudne ale mam nadzieje ze mi wyjdzie
o rany ale wywod tupowstal :oops: chyba pojde sie polozy bo padam..
Kochane Jestescie baaaaaardzo!!!! i ciesze sie ze mozemy tak sobie pisac(strasznie mi tego brakowalo poprzednio)
duza buzka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASIOLKU ja mam dokladnie odwrotne problemy niz Ty , nie mam apetytu, prawie nie jem. Schudlam 3 kg i waze tylko 56 kg przy wzroscie 1,78 cm. Bardzo chciala bym przytyc ale nie moge . A jezeli chodzi o ciaze to tez nieumiem sie nia cieszyc. Zupelnie z innych powodow niz Ty , ale efekt jest ten sam. Ja moglabym rodzic nawet w najwiekszych bolu ale zeby dziecko tylko bylo cale i zdrowe. Ja mysle ze kazdy ma jakis swoj problem! A my napewno damy rade!!!

DZIEWCZYNY MYSLE ZE JESTEM PIERWSZA , KTORA ZNA W 100 % PLEC DZIDZI !!! Tak jak myslalam to CHLOPCZYK !!!

Cześć kobietki!Ja na szczescie mam juz zabkowanie malego za soba.Ale on cos i tak ostatnio kiepsko spi :( Wiecie co znowu mam mdlosci :? Strasznie swedzi mnie brzuszek ale jakos nie widze aby mu sie uroslo w ostatnim czasie.

Heh każdy z nas ma jakieś problemy tak to już w życiu jest, że raz na wozie a raz pod wozem :-)
ja chciałabym kiedyś nei mieć apetytu:-) ale ja nei wiem co to znaczy nie mieć apetytu nawet jak jestem na diecie to jestem bo mam silną wole... ale wcale nie jestem mniej głodna :-)

reklama
Dzisiaj wybieram sie na zakupy po jakis kremik przeciwko rozstepom.Przy ostatniej ciazy stosowalam ,mezulek mnie co wieczor smarowal :wink: i rozstepow nie bylo.Ale zato przy porodzie mi sie 2 na podbrzuszu zrobily ale teraz juz praktycznie ich nie widac :)

Do góry