reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ale w sumie fajnie by bylo urodzic 14, bo ja jestem z 14 stycznia, moj maz z 14 kwietnia no i synos moglby byc z 14 lipca to wtedy co 3 miesiace urodziny ;D

fajnie by bylo :laugh:
Ja prasuje i tak tu zagladam. Wlaczylam sobie muzyczke bo w telewizji nic ciekawego nie ma i tak mi czas mija, mezus to dopiero o 11 wroci. Mam nadzieje ze po dzisiejszym meczu nie bedzie bardzo poturbowany, zawsze wraca to albo z lokciem obdartym albo z kolanem, raz to se zdarl skore z polowy posladka ;D smiac mi sie troche chcialo jak nie bardzo mogl siedziec i spal tylko na jednym boku, ale z drugiej strony szkoda mi go tez bylo ze cierpi.

Alka, to jest sposob - wez polozną pod pachę, zamow sobie ze dwa-trzy kursy i sfinalizujesz sprawe szybciutko  :) A maluch dodatkowo bedzie mial do konca zycia darmowe kursy miejskie  :p

Alka ja tez swemu jeczalam ze chce maszyne do szycia, obiecywal obiecywal, az w koncu sprzedalam telefon (nokia 7280 - nie polecam, nadaje sie tylko do szpanowania) no i mezus wtedy dozucil jeszcze 150euro i mam maszynke. Jak dla mnie cudenko, drogawa byla bo kosztowala 400 euro ale oplacalo sie. Teraz tylko czekam az urodze i mi brzuch sie troche zmniejszy zeby uszyc sobie spodnie.

Alka, z tymi wodami dałaś czadu, ha, ha, ha!!!!
Muszę uważać bo pod koniec mam słaby pęcherz i nagły atak śmiechu mi nie służy ;D

A jeszce zjadłam pół kilo bobu i czuję sie jakbym miała pięcioraczki w brzuchu i chyba zaraz się rozpęknę ;D

hej hej
ja w poniedzialek ide na wywolanie czyli 11,ale jesli nic mnie nie wezmie to we wtorek nic mi nie podadza dopiero w srode 13 i wtedy sie powinno urodzic  ;D tagze bylabym z Gazelaczkiem  ;D

a teraz znikam na jakis film

reklama
to jest model SINGer 2662, chcialam troche inny model ale ten inny to kosztowal 990euro i tak nie bardzo juz bylo z czego uskrobac, ale telefon mialam tylko jeden  ;D . Ale faktycznie maszyna to cudenko, ma bardzo duzo funkcji, szyje tez wszelkiego rodzaju materialy, nawet dzianiny i elastyczne, i sama szyje dziurki na guziki, ma taka specjalna stopke do ktorej wkladasz guzik a ona do jego rozmiaru szyje dziurke, tylko pozniej musisz ja przeciac.

Do góry