reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ale w sumie fajnie by bylo urodzic 14, bo ja jestem z 14 stycznia, moj maz z 14 kwietnia no i synos moglby byc z 14 lipca to wtedy co 3 miesiace urodziny ;D

fajnie by bylo :laugh:
Ja prasuje i tak tu zagladam. Wlaczylam sobie muzyczke bo w telewizji nic ciekawego nie ma i tak mi czas mija, mezus to dopiero o 11 wroci. Mam nadzieje ze po dzisiejszym meczu nie bedzie bardzo poturbowany, zawsze wraca to albo z lokciem obdartym albo z kolanem, raz to se zdarl skore z polowy posladka ;D smiac mi sie troche chcialo jak nie bardzo mogl siedziec i spal tylko na jednym boku, ale z drugiej strony szkoda mi go tez bylo ze cierpi.

Alka, to jest sposob - wez polozną pod pachę, zamow sobie ze dwa-trzy kursy i sfinalizujesz sprawe szybciutko  :) A maluch dodatkowo bedzie mial do konca zycia darmowe kursy miejskie  :p

Alka ja tez swemu jeczalam ze chce maszyne do szycia, obiecywal obiecywal, az w koncu sprzedalam telefon (nokia 7280 - nie polecam, nadaje sie tylko do szpanowania) no i mezus wtedy dozucil jeszcze 150euro i mam maszynke. Jak dla mnie cudenko, drogawa byla bo kosztowala 400 euro ale oplacalo sie. Teraz tylko czekam az urodze i mi brzuch sie troche zmniejszy zeby uszyc sobie spodnie.

Alka, z tymi wodami dałaś czadu, ha, ha, ha!!!!
Muszę uważać bo pod koniec mam słaby pęcherz i nagły atak śmiechu mi nie służy ;D

A jeszce zjadłam pół kilo bobu i czuję sie jakbym miała pięcioraczki w brzuchu i chyba zaraz się rozpęknę ;D

hej hej
ja w poniedzialek ide na wywolanie czyli 11,ale jesli nic mnie nie wezmie to we wtorek nic mi nie podadza dopiero w srode 13 i wtedy sie powinno urodzic  ;D tagze bylabym z Gazelaczkiem  ;D

a teraz znikam na jakis film

reklama
to jest model SINGer 2662, chcialam troche inny model ale ten inny to kosztowal 990euro i tak nie bardzo juz bylo z czego uskrobac, ale telefon mialam tylko jeden  ;D . Ale faktycznie maszyna to cudenko, ma bardzo duzo funkcji, szyje tez wszelkiego rodzaju materialy, nawet dzianiny i elastyczne, i sama szyje dziurki na guziki, ma taka specjalna stopke do ktorej wkladasz guzik a ona do jego rozmiaru szyje dziurke, tylko pozniej musisz ja przeciac.

Do góry