Powiem wam dziewczyny taka ciekawostke zwiazana z karmieniem piersia, ogolnie z karmieniem mlekiem matki. Otorz w islamie dzieci ktore jadly a wlasciwie pily mleko od tej samej kobiety sa jak rodzenstwo i w przyszlosci nie moga zostac malzenstwem, podobnie jest u zydow, a jak jest w chrzescijanstwie to nie jestem pewna, ale jak pamietam co czytalam kiedys w biblii to chyba tez. Wiec jak dziewczyny jestescie religijne to lepiej nie dawajcie swojego mlego dla nieznajomych, chyba ze zapiszecie sobie dokladnie dane dziecka ktoremu dajecie mleko. Takie malzenstwo gdzie dwoje ludzi pobiera sie jak wczesniej pilo mleko od tej samej kobiety, nawet gdy rozne sa matkami, to jest jak kazirodztwo. I jeszcze jedna ciekawostka: tez lepiej zeby wasi mezowie nie pili waszego mleka, nawet nie probowali bo wtedy staja sie jakby waszymi synami - tak dokladnie jest w islamie, co do chrzescijanstwa to nie jestem w 100% pewna bo jestem muzulmanka, ale jak ktoras to ciekawi to niech moze spyta jakiegos ksiedza.