reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy Warszawa

Masz racje, Emol, wybacz.
Ja co prawda pisałam, ze wstepnie ok, ale w tym tyg robie baby shower mojej przyjaciółce i tak mnie to pochłonęło, ze spotkanie i danie znac kompletnie mi wypadło... przepraszam, ze musiałaś zmienaic plany, a wyszło jak wyszło

reklama
Kurcze, teraz mi głupio, bo myślałam że to takie wstępne planowanie. Ja się nie wyrobię. Muszę ogarnąć zakupy i pakowanie

Mi jak zawsze obojętnie, ja się mogę dostosować. misia, Ole w, linoone (wyjezdzacie na 100%?) I aha - ustalcie kiedy wam pasuje. I zapiszcie sobie termin :)

Mi ten tydzien juz odpada. Nie ogarnę przed baby shower. Jeszcze dzien mamy, wiec musze ze swoja. No i marne szanse

Hej, może spotkamy się na roczek? Na polach mokotowskich, możemy puścić bąble na trawke :)
Pasuje wam przyszły tydzień? Albo następny?

reklama
Do góry