reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy Warszawa

U mnie raczej odpada. Fizjo i szczepienie. Za duzo szczęścia ;) tzn jak po szczepieniu bedzie ok, to chyba ok ;) z tymże zalezy od dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mam jakieś zajęcia, basen itp. ale wstępnie jesteśmy chętni, zależy jaki dzień ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Poniedziałek odpada, mi środa najbardziej pasuje, bo nie odbieram starszaka, czwartek tez ok, piątek chce męża mieć w domu, bo idziemy do żłobka

To ja na 1000% odpadam, bo jednego dnia fizjo drugiego szczepionka albo odwrotnie ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas ten tydzień odpada ze spotkaniem bo od czwartku walczymy z przeziębieniem a dziś na kontroli okazało się że przeszło trochę na oskrzela także kolejna kontrola w czwartek i mam nadzieję że zmiana sposobu leczenia przyniesie efekty

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol mnie też dopadło. Mam taki kaszel w nocy że nie śpię 3/4 nocy. Tragedia. Dziś już antybiotyk odpaliłam. Wstrzymywałam się z nim bo myslalam, że uda się bez ale jednak się złamałam.

Emol zdrówka bo ty to musisz domowymi sposobami działać

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry