reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy Warszawa

Chodzimy z synem prywatnie. Jednak, gdy dzwonilam w pazdzierniku to w Krasnalu bylo miejsce na grudzien. Trzeba miec tam specjalne skierowanie do Osrodka Dziennego. Nie skorzystalam poniewaz mieszkamy poza Warszawa i mialabym problem z dojazdem. W moim miescie na nfz mamy termin na marzec.

reklama
My 130 cały czas. Ale my mamy wizytę raz na 3-4 tygodnie.

Ja troche zwaliłam, bo wczesnie go „diagnozowalam” i mogłam wymusić skierowanie na rehabilitacje i wtedy podobno jest duża szansa. Teraz pozamiatane

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola w u was widać że rehabilitacja daje duże postępy. Kubuś fajnie już stoi na kolankach. My teraz 17 mamy wizytę. Zobaczymy jak powie na nasze "postepy" mało widoczne

Emol, ale to jest skokowo. Z trakcja np był zastój.
A teraz to tez efekty tak, ale on jest naprWde mega silny, wiec spodziewałam sie ze bedzie to robic szybciej, ale niekoniecznie to dobrze. No i jedna rzecz sie poprawia to druga pogarsza.... np duuuuuzo wczesniej potrafił normalnie trzymać butle. Teraz czesto łapie ja zaciśniętymi piąstkami.... jest w moim odczuciu nadpobudliwy, wiec wiesz.... jedno super, a inne do dupy ;)
No ale ponagrywam go i jej pokaże, bo nie aiem na ile on sie jej zaprezentuje 11.01, a to jesnak Ważne zeby zobaczyła jak on sie porusza w domu, a nie u niej, bo to zawsze inacEj :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Zazarlo mi posta.

Aniek moja teściowa patrzy na jego możliwość uzależnienia, bo czasami ono daje spokój jednemu pokoleniu. Teść jest z rodziny alkoholowej ale sam się nie uzaleznil. teściowa dała radę się odciąć. Ale Kuba ma "duże prawdopodobieństwo" bycia uzależnionym od alkoholu.

Ola w u nas też tak mówiła ze głową chce. Jak ustawiła Artura w tej pozycji co teraz potrafi być Twój Kuba to się ładnie utrzymywał. Ale on jeszcze nie wie jak do tego dojść.

Kupiliśmy fotelik dla Artura. Dzisiaj przyjdzie to zrobię zdjęcie. Wzięliśmy trochę droższy ale już 9-36

Edit. To nie tu miało być

Ostatnia edycja:
Do góry