reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy Warszawa

reklama
Emol te pajace fajne, z mięciutkiej bawełny tylko cholernie duże. Miki nosi 68 ale te z lidla są dlugieeee.
Ostatnio dokupuje mu pajace i masakra z tymi rozmiarowkami

W załączeniu pajac 68 z zara, lidl, kaapahl [emoji58]
1506356389-aaaaaa.jpeg

Aha to mój nosi 68 z Lidla już. Wcale się nie wybieram na takie rzeczy bo do 10 to spimy z Grzesiem. Poza tym mam daleko :(

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

To u mnie o 10 już takich nie było. Ładne te po prawej stronie. To lisy czy szopy pracze? I po ile te z kappala?

Misia na strażackiej jest lidl?

U mnie o 13 było wszystko i w wielu rozmiarach, aż zdziwiona byłam .

Te z kaapahl to wiewiórki i cena 59,90 drogie, kupiłam w lidlu 2 pajace, więc jak znajdę rachunek to te oddam [emoji6]

Kurczę szkoda że takie drogie, ale ładne wiewiórki. Mój dostał bluzę i czapkę taką na zimę z szopem praczem. ;)
A różnica między firmami sporą. My to 62/68 nosimy. Jeśli czyjejś firmy są duże ubranka to 62. Ostatnio Artur się wyciągnął w wanience i był na równi z nią. I stopkami i głową dotykam, potem zmierzylam to ma 65 cm. 9 cm w 11 tyg urósł.

Ja dziś chciałam kupić bluzę w Lidlu ale niestety nie było rozmiaru :(

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kurcze ja jutro nie mogę [emoji58]

Ale na poniedziałek jestem chętna jeśli zmienicie plany

Bab, Misia jak wy ?
Linoone a Ty?
Jeszcze OlaW, wybrałabys się?

reklama
Jeśli o mnie chodzi, to na jutro mam już plany. Ale przyszły tydzień na razie mam raczej wolny, więc ew. poniedziałek mi pasuje. [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry