reklama
Haha racja!
Moze gdzies kolo pol mokotowskich? Albo nad Wiselka obok Kopernika?
Chyba ze macie namiar na jakies przepyszne jedzenie
Pianka Cafe, Warszawski Lukier.. nie bylam ale na zdjecia cieknie mi slinka
Moze gdzies kolo pol mokotowskich? Albo nad Wiselka obok Kopernika?
Chyba ze macie namiar na jakies przepyszne jedzenie
Pianka Cafe, Warszawski Lukier.. nie bylam ale na zdjecia cieknie mi slinka
Ostatnia edycja:
W tym tygodniu nie mogę bo kończę szkole rodzenia popołudniami w środę stopy w końcu za to przyszły będzie git. Popieram coś z toaleta i może być też coś pysznego, najwyżej przyjdę z buta żeby zjeść
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Emol
Fanka BB :)
Ja również przyszły tydzień mam wolniejszy i jak rozumiem po południu po 18. Komu pasuje poniedziałek o 18.30? Bo z tego co widzę na pogodzie ma być weekend i poniedziałek bardzo ładny. Mi pasuje prawa strona Wisły trochę lenistwa bo chyba jako jedyna jestem z tej drugiej strony, a samochód zostawię przy stadionie. ;p
Tam po prawej nic nie znam... wiem tylko ze na saskiej duzo kanjpek
Ja jestem troche problematyczna wiem. Bo to przez to ze mlodszy nie chodzi jeszcze do pkola... ale uzgadniajcie tez tak zeby Wam pasowalo nie kierujcie sie tak tylko mna. Bo wiem, ze Wam pasuja przedpoludnia
Ja jestem troche problematyczna wiem. Bo to przez to ze mlodszy nie chodzi jeszcze do pkola... ale uzgadniajcie tez tak zeby Wam pasowalo nie kierujcie sie tak tylko mna. Bo wiem, ze Wam pasuja przedpoludnia
Ostatnia edycja:
aha83
kwietniówka '09
Hejka, mi przyszły tydzień pasuje, niestety ze względu na moje krocze i cienką bliznę, za dużo nie mogę chodzić, więc najlepiej dla mnie blisko metra czy tramwaju
reklama