reklama
a mi w wypise z Ujastak napisali że usg bioderek nie refundowane z NFZ ...
ja robię w Centrum medycznym w Liszkach, bo mieszkam poza Krakowem, wszyscy mi polecali ( połozna, pediatra) termin mam na 1 września.
a ja mam pytanie, chusty czy któraś z Was może polecić kogoś kto dobrze uczy ? indywidualnie lub grupa? szukam czegoś, bo się chustowac będziemy
ja robię w Centrum medycznym w Liszkach, bo mieszkam poza Krakowem, wszyscy mi polecali ( połozna, pediatra) termin mam na 1 września.
a ja mam pytanie, chusty czy któraś z Was może polecić kogoś kto dobrze uczy ? indywidualnie lub grupa? szukam czegoś, bo się chustowac będziemy
Karuzela z tego co wiem usg bioderek tak jak pisalas robi sie w 6-8 tyg. Ja robie u dr Cyrul, to jest zwietna specjalistka. Przyjmuje na wislnej i na ul zaczarowane kolo 5 diagnoza i diagamed. Chyba nie ma do niej juz terminow, ale moze maja tam innych specjalistow. Sprobuj zadzwonic.
Abed my z mezem (jeszcze w ciazy) bylismy na warsztatach chustonoszenia w centrum koala na zwierzynieckiej. Polecam. Tez mozna chyba umowic sie indywidualnie w domu juz nosze troszke mala w elastycznej, fajna sprawa w tkana jeszcze jej nie motalam
Abed my z mezem (jeszcze w ciazy) bylismy na warsztatach chustonoszenia w centrum koala na zwierzynieckiej. Polecam. Tez mozna chyba umowic sie indywidualnie w domu juz nosze troszke mala w elastycznej, fajna sprawa w tkana jeszcze jej nie motalam
reklama
Widze ze nie odpowiedzialam u nas caly czas karmienie mieszsne, z piersi ma malutko, mm ok 6 razy dzisnnie 70-90 ml zjadaI ile jeszcze tego mm zjada?
U nas trochę problem z wiszeniem (takim nieefektywnym) na piersi, wieczorami też się wspomagam trochę mm. Strasznie chaotyczne to karmienie u nas narazie, a poza tym jeszcze nie mam pewności że dobrze przybiera. W środę wizyta u pediatry to może jak ponownie zobaczę że ładnie przybiera to wyluzuje :-)