94i
Fanka BB :)
to będzie moje drugie dziecko, jeszcze nie wiem jak to się logistycznie ułożyDziewczyny, a ma któraś z Was już drugie dziecko ? Zastanawiam się jak logistycznie to się rozgrywa![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to będzie moje drugie dziecko, jeszcze nie wiem jak to się logistycznie ułożyDziewczyny, a ma któraś z Was już drugie dziecko ? Zastanawiam się jak logistycznie to się rozgrywa![]()
Ja tez bede miec drugie. Na razie nie mam zielonego pojecia jak to będzieto będzie moje drugie dziecko, jeszcze nie wiem jak to się logistycznie ułoży![]()
czemu ciężej? Ja myślę że trochę łatwiej, co wiadomo co i jak ;DJa tez bede miec drugie. Na razie nie mam zielonego pojecia jak to będzie. Na pewno bedzie ciezej niz przy pierwszym
![]()
U mnie będzie jeszcze mniejsza różnica wieku. Syn śpi z nami w łóżku. Od jakiegoś czasu bardzo mocno pracuje nad tym żeby przesypiał całe noce, bo do tej pory była tragedia i wiele pobudek. Kupimy synkowi w przyszłym miesiącu duże łóżko i na początku mąż będzie z nim tam spał w pokoju a później po usypianiu będzie zostawał synek samJa już sama nie wiem co myśleć. Czy ciężej czy łatwiejw sumie to chyba też zależy jaka różnica wieku . A jak u Was jest ? Będzie duża różnica ? Jedni mówią że dzieci się wychowują razem inni że trzeba pilnować żeby się nie pozabijały XD także ten … ja najbardziej się zastanawiam jak zrobić ze spaniem . Córka będzie miała 2 lata jak urodzi się małe bobo. A póki co łóżeczko stoi obok łóżka , gdzie zasypia a i tak ląduje u nas w łóżku. Więc jak będzie jeszcze małe to już w gl nie wiem jak to ugryźć
![]()
Bo drugie pod nogami bedzie sie platacczemu ciężej? Ja myślę że trochę łatwiej, co wiadomo co i jak ;D
U mnie 5 latek, spi u siebie, czasem wola tatew nocy więc może źle nie będzieJa już sama nie wiem co myśleć. Czy ciężej czy łatwiejw sumie to chyba też zależy jaka różnica wieku . A jak u Was jest ? Będzie duża różnica ? Jedni mówią że dzieci się wychowują razem inni że trzeba pilnować żeby się nie pozabijały XD także ten … ja najbardziej się zastanawiam jak zrobić ze spaniem . Córka będzie miała 2 lata jak urodzi się małe bobo. A póki co łóżeczko stoi obok łóżka , gdzie zasypia a i tak ląduje u nas w łóżku. Więc jak będzie jeszcze małe to już w gl nie wiem jak to ugryźć
![]()
oo to u nas podobna różnica wieku, mój mały będzie miał 2 lata i miesiącJa już sama nie wiem co myśleć. Czy ciężej czy łatwiejw sumie to chyba też zależy jaka różnica wieku . A jak u Was jest ? Będzie duża różnica ? Jedni mówią że dzieci się wychowują razem inni że trzeba pilnować żeby się nie pozabijały XD także ten … ja najbardziej się zastanawiam jak zrobić ze spaniem . Córka będzie miała 2 lata jak urodzi się małe bobo. A póki co łóżeczko stoi obok łóżka , gdzie zasypia a i tak ląduje u nas w łóżku. Więc jak będzie jeszcze małe to już w gl nie wiem jak to ugryźć
![]()
Myślę że każde dziecko jest inne. U mnie choć mlody 5 lat to np nie chce rodzeństwa. Każda próba ( chociaż nie moja bp ja prosiłam żeby mu nie mówili jeszcze) kończy się tekstem że on nie chce i wyrzuci dziecko. Także nigdy nie jest idealnieJa już sama nie wiem co myśleć. Czy ciężej czy łatwiejw sumie to chyba też zależy jaka różnica wieku . A jak u Was jest ? Będzie duża różnica ? Jedni mówią że dzieci się wychowują razem inni że trzeba pilnować żeby się nie pozabijały XD także ten … ja najbardziej się zastanawiam jak zrobić ze spaniem . Córka będzie miała 2 lata jak urodzi się małe bobo. A póki co łóżeczko stoi obok łóżka , gdzie zasypia a i tak ląduje u nas w łóżku. Więc jak będzie jeszcze małe to już w gl nie wiem jak to ugryźć
![]()
no tak, też im starsze dziecko tym bardziej świadome. No i może też pojawić się zazdrość . Ja mam nadzieję, że mimo wszystko jakoś uda Wam się ugryźć temat i pojawi się akceptacja .Myślę że każde dziecko jest inne. U mnie choć mlody 5 lat to np nie chce rodzeństwa. Każda próba ( chociaż nie moja bp ja prosiłam żeby mu nie mówili jeszcze) kończy się tekstem że on nie chce i wyrzuci dziecko. Także nigdy nie jest idealnie