raisonnablement
Fanka BB :)
U mnie 8+0, mimo brania 3 tabletek xonvei są lepsze i gorsze dni, dzisiaj zwymiotowałam po zjedzeniu paluszków.. jak jeden dzień jest lepiej to kolejny mnie dojedzie i tak w kółko…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jest rollercoaster. Ja trzeci dzień z rzędu wymioty. Wczoraj pół dnia robiłam farsz do pierogów, a dzisiaj muszę odchorować i cały dzień leżę w łóżku przed tvU mnie 8+0, mimo brania 3 tabletek xonvei są lepsze i gorsze dni, dzisiaj zwymiotowałam po zjedzeniu paluszków.. jak jeden dzień jest lepiej to kolejny mnie dojedzie i tak w kółko…
A w jakim laboratorium robiłaś? Często np w alab wychodzą fałszywe te wyniki. Najlepiej zbadać w jakiejś przychodni przyszpitalnej. Jak miałaś iGG w październiku dodatnie to ewentualnie jest to wtórne zakażenie i chyb nie jest tak groźne jak pierwotne.U mnie od samego początku ciazy jest mocno wzdęty, więc mocno wystaje, nawet jak nie do końca jest co
Ja ostatnio mało się udzielam, bo beznadziejnie się czuję. Mdłości mocno się nasiliły, do tego mocno zmartwiły mnie wyniki badań - mam dodatni wynik na cytomegalię, zarówno IgG, jak i IgM badalam to w pazdzierniku i IgG bylo dodatnie, ale IgM ujemne, więc wygląda to na świeżą infekcje według internetu w ciazy IgM czasem wychodzi fałszywie dodatni, więc na razie planuje powtórzenie badania, zanim zacznę to mocniej rozważać
Ja mam często rano takie krwawe smarki - lekarz mówi, że to z przemęczenia bo jednak praca i 3 latek u mnie plus ciąża to spore wyzwanie dla organizmu … wyniki morfologii miałam w normie nibyCzesc dziewczyny chcialam sie przywitac, mamy termin na 26.07.2025 jeden dzieciaczek w domu, 2 latka. Drugi w drodze na razie ja sie czuje dobrze, choc nie wiem czy ktoras z Was to ma ale co jakis czas leci mi krew z nosa :/
To może być to samo bo tez jeszcze pracuje. Jak tak dalej będzie to zastanowie sie nad l4 bo ciaza ważniejszaJa mam często rano takie krwawe smarki - lekarz mówi, że to z przemęczenia bo jednak praca i 3 latek u mnie plus ciąża to spore wyzwanie dla organizmu … wyniki morfologii miałam w normie niby
Mi krew nie leci ale jak wydmuchuje to zawsze jestCzesc dziewczyny chcialam sie przywitac, mamy termin na 26.07.2025 jeden dzieciaczek w domu, 2 latka. Drugi w drodze na razie ja sie czuje dobrze, choc nie wiem czy ktoras z Was to ma ale co jakis czas leci mi krew z nosa :/
Robiłam w Luxmedzie. Dziękuję za sugestię, powtórzę faktycznie w przychodni przyszpitalnej. Lekarz kazał też zbadać awidność, także zobaczymy.A w jakim laboratorium robiłaś? Często np w alab wychodzą fałszywe te wyniki. Najlepiej zbadać w jakiejś przychodni przyszpitalnej. Jak miałaś iGG w październiku dodatnie to ewentualnie jest to wtórne zakażenie i chyb nie jest tak groźne jak pierwotne.
Też mam guzka na tarczycy 3 mm już 5 lat i się nie zmienia, też mówią że do obserwacji. A tsh poniżej 1 to bierzesz jakieś leki na to?U mnie glukoza dziś wyszła 69,8 a norma dla kobiet na czczo to <92. Tsh wyszło poniżej 1 ale za to byłam wczoraj na usg piersi i tarczycy i wykryła mi w tarczycy jakiegoś guzka o wielkości 3 mm do obserwacji. Dobrze, że poszłam na to wgl, bo to dopiero mój drugi raz w życiu