reklama
rdestowiec
Zaciekawiona BB
Dziewczyny które nie rodziły, widać wam coś? Ja już brzucha nie mogę wciągnąć do końca i na dole mam wystającyale to raczej tłuszcz
U mnie od samego początku ciazy jest mocno wzdęty, więc mocno wystaje, nawet jak nie do końca jest co
Ja ostatnio mało się udzielam, bo beznadziejnie się czuję. Mdłości mocno się nasiliły, do tego mocno zmartwiły mnie wyniki badań - mam dodatni wynik na cytomegalię, zarówno IgG, jak i IgM badalam to w pazdzierniku i IgG bylo dodatnie, ale IgM ujemne, więc wygląda to na świeżą infekcje według internetu w ciazy IgM czasem wychodzi fałszywie dodatni, więc na razie planuje powtórzenie badania, zanim zacznę to mocniej rozważać
Aileen31
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki żeby wszystko było ok Ja w poniedziałek idę na NFZ do ginekologa i w końcu będę robiła wszystkie podstawowe badania laboratoryjne, zobaczymy czy będę piła glukozę od razu czy ominie mnie ta przyjemność xdJa za tydzień prenatalne
A mogłam mieć dzisiaj ale mówię; później będzie więcej widać
I teraz 7 dni stresu bo dawno nie widziałam bąbelka
Anka:)
Haha tak samo - zatem i tak nie było okazjiOjj to uważaj na siebie. Tez mam zakaz współżycia ale przez te wszystkie przygody i stresy to libido -100 i tak
dla mnie to też dziwne , że większość widzi więcej a u mnie jeszcze tyle czasu do prenatalnychJa z kolei dziś ide na wizytę. Czujecie że dopiero na pierwszą? A Wy już na prenatalne. U mnie dziś 6t6d. Mam nadzieję że wszystko ok. I że poradzi mi ci dalej z tymi plecami,może podpowie co z jelitami i pepkiem. Oczekiwan mnostwo,pytań również. Trzymajcie kciuki żeby wszystko wyszło ok
Ja rodziłam ale byłam dość szczupła - trenowałam nawet pole dance i jak noszę luźniejsze swetry to nie widać , ale porównując obie ciąże i podobną wagę wyjściową tu mam szybciej brzuchDziewczyny które nie rodziły, widać wam coś? Ja już brzucha nie mogę wciągnąć do końca i na dole mam wystającyale to raczej tłuszcz
moja koleżanka miała cytolomegalie w ciąży dużo stresu i leków oby się okazało że to fałszywe… trzymam kciuki!U mnie od samego początku ciazy jest mocno wzdęty, więc mocno wystaje, nawet jak nie do końca jest co
Ja ostatnio mało się udzielam, bo beznadziejnie się czuję. Mdłości mocno się nasiliły, do tego mocno zmartwiły mnie wyniki badań - mam dodatni wynik na cytomegalię, zarówno IgG, jak i IgM badalam to w pazdzierniku i IgG bylo dodatnie, ale IgM ujemne, więc wygląda to na świeżą infekcje według internetu w ciazy IgM czasem wychodzi fałszywie dodatni, więc na razie planuje powtórzenie badania, zanim zacznę to mocniej rozważać
Ja wczoraj zaliczyłam pierwsze rzyganko w tej ciąży , tak nie jest źle porównując z pierwszą xd
A w którym tyg jestes ?Trzymamy kciuki żeby wszystko było ok Ja w poniedziałek idę na NFZ do ginekologa i w końcu będę robiła wszystkie podstawowe badania laboratoryjne, zobaczymy czy będę piła glukozę od razu czy ominie mnie ta przyjemność xd
Ja też juz po wizycie. Dzidzia pieknie rosnie,serduszko bije a to najważniejsze. Też już dostalam skierowanie na prenatalne plus od razu glukoze do picia ze względu na poprzednie 2 ciaze z cukrzyca jedna na granicy. Teraz jeszcze mnie gastrolog czeka plus prawdopodobnie kardiolog bo zlapal mnie 2 razy ucisk w klatce piersiowej do braku tchu. Ew fizjoterapeuta ze względu na pieczenie miedzy lopatkami. Jednak dopiero po cichu zaczynam się cieszyć. Liczę że gastro w czwartek mi pomoże na jelita i już bd spokojniej
Ja w pon sprobuje się dostać na NFZ do swojego lekarza. Może teraz z potwierdzona ciaza bd latwiejTrzymamy kciuki żeby wszystko było ok Ja w poniedziałek idę na NFZ do ginekologa i w końcu będę robiła wszystkie podstawowe badania laboratoryjne, zobaczymy czy będę piła glukozę od razu czy ominie mnie ta przyjemność xd
Orchidea33
Czesc dziewczyny chcialam sie przywitac, mamy termin na 26.07.2025 jeden dzieciaczek w domu, 2 latka. Drugi w drodze na razie ja sie czuje dobrze, choc nie wiem czy ktoras z Was to ma ale co jakis czas leci mi krew z nosa :/
raisonnablement
U mnie 8+0, mimo brania 3 tabletek xonvei są lepsze i gorsze dni, dzisiaj zwymiotowałam po zjedzeniu paluszków.. jak jeden dzień jest lepiej to kolejny mnie dojedzie i tak w kółko…
reklama
amusedxxx
Moderator
No jest rollercoaster. Ja trzeci dzień z rzędu wymioty. Wczoraj pół dnia robiłam farsz do pierogów, a dzisiaj muszę odchorować i cały dzień leżę w łóżku przed tvU mnie 8+0, mimo brania 3 tabletek xonvei są lepsze i gorsze dni, dzisiaj zwymiotowałam po zjedzeniu paluszków.. jak jeden dzień jest lepiej to kolejny mnie dojedzie i tak w kółko…
Podziel się: