reklama
Aileen31
Fanka BB :)
8+1A w którym tyg jestes ?
Hej. Ja walczę z sensorem, który mam od 4 dni i ciągle pokazuje mi wyniki zawyżone o jakieś 30-50j. Na czczo na przykład cukier 110 na sensorze, a glukometr sprawdzony wielokrotnie 80. Po posiłkach podobnie. Biorąc już pod uwagę różnicę 15min jaka musi upłynąć między pomiarami. Także na razie daje mi więcej stresu niż pożytku i więcej kłucia glukometrem niż wcześniej Czytałam, że często są z nim takie problemy i można reklamować.
W czwartek mam prenatalne. Już się nie mogę doczekać jak zobaczę dzidzię
A jeszcze bardziej nie mogę się doczekać gdy zacznę czuć ruchy. Uwielbiałam to w pierwszej ciąży.
Czy są tu mamy, które były już w drugiej ciąży? Kiedy zaczęłyście czuć ruchy?
A jeszcze bardziej nie mogę się doczekać gdy zacznę czuć ruchy. Uwielbiałam to w pierwszej ciąży.
Orchidea33
Ja tez jestem w drugiej ja sie nie moge doczekac ruchow i brzuszkaHej. Ja walczę z sensorem, który mam od 4 dni i ciągle pokazuje mi wyniki zawyżone o jakieś 30-50j. Na czczo na przykład cukier 110 na sensorze, a glukometr sprawdzony wielokrotnie 80. Po posiłkach podobnie. Biorąc już pod uwagę różnicę 15min jaka musi upłynąć między pomiarami. Także na razie daje mi więcej stresu niż pożytku i więcej kłucia glukometrem niż wcześniej Czytałam, że często są z nim takie problemy i można reklamować.
Nie pamietam dokladnie kiedy zaczelam czuc ruchy ale chyba cos ok 4 mca.
Hej ja od dziś na l4, dostałam je bez problemu i już w pracy też się pożegnałam. Raczej zostanę na nim do końca sprawdzałam sobie to l4 na pue ZUS, aby sprawdzic czy mam kod 1 czy 2 i czy jest to l4 wychodzące, ale nie ma kodu wcale czy któraś z was miała może podobnie? Brak kodu oznacza w końcu że można czy, że nie moja pierwsza ciąża i jestem zielona w temacie.
Glukoza na czczo, TSH, HIV, kiła, tokso, różyczka, podstawowa morfologia i mocz. Nie pamiętam czym coś jeszcze.Dziewczyny a czy Wy też po pierwszej wizycie robiłyście tak dużo badan? Bo mocz morfologie wiadomo ale też mam glukoze do picia, tsh,kiła,różyczka, tokso i jeszcze wiele innych. Tak to wyglada?
Możesz śmiało reklamować. Nawet jeśli będzie za krótko działał niż powinien też można zareklamować.Hej. Ja walczę z sensorem, który mam od 4 dni i ciągle pokazuje mi wyniki zawyżone o jakieś 30-50j. Na czczo na przykład cukier 110 na sensorze, a glukometr sprawdzony wielokrotnie 80. Po posiłkach podobnie. Biorąc już pod uwagę różnicę 15min jaka musi upłynąć między pomiarami. Także na razie daje mi więcej stresu niż pożytku i więcej kłucia glukometrem niż wcześniej Czytałam, że często są z nim takie problemy i można reklamować.
Devin
Moderator
Tak to normalneDziewczyny a czy Wy też po pierwszej wizycie robiłyście tak dużo badan? Bo mocz morfologie wiadomo ale też mam glukoze do picia, tsh,kiła,różyczka, tokso i jeszcze wiele innych. Tak to wyglada?
reklama
Sosna108
Ogólnie to nie ma znaczenia czy jest 1 czy 2, jak się ma kod 2 nieleżące to nie oznacza że można robić co się chce. I w razie kontroli trzeba udowodnić że się wyszło z domu w celu polepszenia stanu zdrowia (lekarz, apteka, podstawowe zakupy) bo zwolnienie się dostaje nie na ciążę tylko na chorobę związaną z ciążą. A niestety dużo jest kontroli ciężarnych.Hej ja od dziś na l4, dostałam je bez problemu i już w pracy też się pożegnałam. Raczej zostanę na nim do końca sprawdzałam sobie to l4 na pue ZUS, aby sprawdzic czy mam kod 1 czy 2 i czy jest to l4 wychodzące, ale nie ma kodu wcale czy któraś z was miała może podobnie? Brak kodu oznacza w końcu że można czy, że nie moja pierwsza ciąża i jestem zielona w temacie.
Tak miałam dużo badan, morfologia, kiła hiv, toxo, cytomegalia, grupa krwi, mocz gluzkoza tsh.Dziewczyny a czy Wy też po pierwszej wizycie robiłyście tak dużo badan? Bo mocz morfologie wiadomo ale też mam glukoze do picia, tsh,kiła,różyczka, tokso i jeszcze wiele innych. Tak to wyglada?
To moja 5 ciąża (pierwsza do 19 tc, drugą donoszona) i jestem teraz w 12 tyg i jestem pewna że już czuje takie trzepotanie w brzuchu bardzo charakterystyczne, głównie jak się już kładę spaćHej. Ja walczę z sensorem, który mam od 4 dni i ciągle pokazuje mi wyniki zawyżone o jakieś 30-50j. Na czczo na przykład cukier 110 na sensorze, a glukometr sprawdzony wielokrotnie 80. Po posiłkach podobnie. Biorąc już pod uwagę różnicę 15min jaka musi upłynąć między pomiarami. Także na razie daje mi więcej stresu niż pożytku i więcej kłucia glukometrem niż wcześniej Czytałam, że często są z nim takie problemy i można reklamować.
Podziel się: