reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Albo kupię od razu tą cytrynową… bo nie chce potem latać i się martwić. Dzięki za info 🙂
Właśnie różnie bywa z tymi smakowymi więc napisałam żebyś rano jeszcze na czczo nie musiała biegać
U mnie nie raz widziałam w szpitalnym labie takie sytuacje- albo dziewczyny przynosiły złą, albo myślały że szpital im da i miały pobranie na czczo a później musiały iść do apteki, która czasem jeszcze nie była otwarta, dopiero kupowały i wracały i to wszystko się niepotrzebnie przedłużało

reklama
Ja np mam zalecenie 3 x dziennie duphaston, bo mam mięśniaka macicy i jakiś mały krwiak obok jajnika z ciążą - lekarz mówił, że mogą się przez to zdarzać krwawienia i wtedy absolutnie l4… najgorzej , ze nie mogę ćwiczyć , współżyć i mam się oszczędzać a myślałam , że w tej ciąży będę bardziej aktywna jak poprzednia mnie przeorała 🤮
Jeśli mogę, odezwę się do Ciebie priv w sprawie mięśniaka, bo mam kilka pytań :)

Jutro 8+0 myślałam że jak do tej pory nie miałam to już mnie to ominie ale to chyba tak nie działa 😅 Może to jeden dzień taki, zobaczymy jutro jak wstanę 😅
Ufff, cieszę się , że już masz ciśnienia w normie , u mnie też już było dzisiaj 128/80:). Będzie dobrze, ważne że pod opieką kardiologa.
A co do mdłości - też się cieszyłam , że ich nie ma, a wczoraj płyn do mycia naczyń mnie pokonał 😅. A my jesteśmy na tym samym etapie. Dzięki pozostałym dziewczynom wiem co mnie za chwilę może czekać :)

Ja dzisiaj wstałam, jakaś wyspana w nocy się nie budziłam, nawet sikać nie wstawałam, brzuch jakoś mniejszy, na wadze kilo mniej, cycki też jakieś mniejsze i już myślę. Ale zaczynam powoli 12 tydz więc chyba lepsze samopoczucie poprostu będzie

reklama
Ja za tydzień prenatalne😳
A mogłam mieć dzisiaj ale mówię; później będzie więcej widać😅
I teraz 7 dni stresu bo dawno nie widziałam bąbelka 😅

Do góry