reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

ja miałam podwyzszone na czczo, na diecie udawalo sie i do końca obyło się bez insuliny, teraz też mam podwyzszone na czczo, ale mam problem z jedzeniem, nic nie mogę przelknac
U mnie z tym na czczo był przez chwilę problem i wtedy brałam insulinę (wcześniej pisałam - minimalną ilość jednostek). Po posiłkach pomagały spacery, jeśli zjadłam coś z wyższym IG. Śniadania wyłącznie białkowe (rano najbardziej wywalało glukozę). Na cukier poranny najlepiej wpływały dobre wyniki w ciągu dnia, bez grzeszków, ale to nie zawsze. Przez jakiś czas dobrze działał ser limburger z owocami na kolację. Nadal uważam, że to trochę magia, bo czasem się wahał bez większej przyczyny (2h po kolacji cukier 92, rano 98 🙈).

reklama
Jak to interpretować? Lekarzndopiero w pn......
Screenshot_20241206_133839_Chrome.jpg

U mnie z tym na czczo był przez chwilę problem i wtedy brałam insulinę (wcześniej pisałam - minimalną ilość jednostek). Po posiłkach pomagały spacery, jeśli zjadłam coś z wyższym IG. Śniadania wyłącznie białkowe (rano najbardziej wywalało glukozę). Na cukier poranny najlepiej wpływały dobre wyniki w ciągu dnia, bez grzeszków, ale to nie zawsze. Przez jakiś czas dobrze działał ser limburger z owocami na kolację. Nadal uważam, że to trochę magia, bo czasem się wahał bez większej przyczyny (2h po kolacji cukier 92, rano 98 🙈).
u mnie działała pozna dodatkowa kolacja, zjadalam najpierw surowe warzywa+kanapka z np szynką i wyciskany sok z pomarańczy i rano glukoza do 90

Ale dziewczyny chyba jesteście świadome że w Internecie nic nie ginie😀i jeżeli jest to wątek publiczny to każdy może to czytać. Ja np. Nigdy tu nie podałam mojego imienia i zapewne na prywatnym tego nie zrobię 😀zdjęcia dziecka też wam nie pokaże 😀 napisałam jedynie że mieszkam w Gdyni gdzie mieszka 230 tys osób i że chodzę do medi 😀
A myślę że jak ktoś bardzo chce to i się zapisze na wątek prywatny, mimo że w ciąży nie jest (no dziwne, nawet bym na to nie wpadła😂)
A zmieniając temat to co dziś macie na obiad?😀
Na gotowałam wielki gar grochówki, bo wczoraj jak młodego do przedszkola zaprowadziłam to tam tak pachniało, że musiałam .. ugotowałam i .. 🤢 chyba nie ruszę 🙈

Ja uważam, że nawet pomimo niepodawania jakis szczegółowych informacji nie jesteśmy anonimowi w internecie. Każda wiadomość, każde zakladanie konta zostawia jakiś slad po którym bez problemu można dojść do innych danych wrażliwych. No niestety tak to działa, chyba że ktoś się tutaj loguje z jakiś mocno szyfrowanych programów i jest nie do wykrycia :)

Ja mam z tym forum tylko dobre doswiadczenia, dlatego wiadomość o tym że ktoś kogoś szpieguje z jakiegoś innego wątku jest dla mnie na tyle szokująca, że muszę to sobie rozchodzić 😁

A na obiad u mnie dzisiaj spaghetti:)

Ale dziewczyny chyba jesteście świadome że w Internecie nic nie ginie😀i jeżeli jest to wątek publiczny to każdy może to czytać. Ja np. Nigdy tu nie podałam mojego imienia i zapewne na prywatnym tego nie zrobię 😀zdjęcia dziecka też wam nie pokaże 😀 napisałam jedynie że mieszkam w Gdyni gdzie mieszka 230 tys osób i że chodzę do medi 😀
A myślę że jak ktoś bardzo chce to i się zapisze na wątek prywatny, mimo że w ciąży nie jest (no dziwne, nawet bym na to nie wpadła😂)
A zmieniając temat to co dziś macie na obiad?😀
Placki ziemniaczane z białym serem😜

reklama
Do góry