U mnie z tym na czczo był przez chwilę problem i wtedy brałam insulinę (wcześniej pisałam - minimalną ilość jednostek). Po posiłkach pomagały spacery, jeśli zjadłam coś z wyższym IG. Śniadania wyłącznie białkowe (rano najbardziej wywalało glukozę). Na cukier poranny najlepiej wpływały dobre wyniki w ciągu dnia, bez grzeszków, ale to nie zawsze. Przez jakiś czas dobrze działał ser limburger z owocami na kolację. Nadal uważam, że to trochę magia, bo czasem się wahał bez większej przyczyny (2h po kolacji cukier 92, rano 98 ).ja miałam podwyzszone na czczo, na diecie udawalo sie i do końca obyło się bez insuliny, teraz też mam podwyzszone na czczo, ale mam problem z jedzeniem, nic nie mogę przelknac
reklama
94i
Fanka BB :)
u mnie działała pozna dodatkowa kolacja, zjadalam najpierw surowe warzywa+kanapka z np szynką i wyciskany sok z pomarańczy i rano glukoza do 90U mnie z tym na czczo był przez chwilę problem i wtedy brałam insulinę (wcześniej pisałam - minimalną ilość jednostek). Po posiłkach pomagały spacery, jeśli zjadłam coś z wyższym IG. Śniadania wyłącznie białkowe (rano najbardziej wywalało glukozę). Na cukier poranny najlepiej wpływały dobre wyniki w ciągu dnia, bez grzeszków, ale to nie zawsze. Przez jakiś czas dobrze działał ser limburger z owocami na kolację. Nadal uważam, że to trochę magia, bo czasem się wahał bez większej przyczyny (2h po kolacji cukier 92, rano 98 ).
zielony_notesik
Zaangażowana w BB
Na gotowałam wielki gar grochówki, bo wczoraj jak młodego do przedszkola zaprowadziłam to tam tak pachniało, że musiałam .. ugotowałam i .. chyba nie ruszęAle dziewczyny chyba jesteście świadome że w Internecie nic nie giniei jeżeli jest to wątek publiczny to każdy może to czytać. Ja np. Nigdy tu nie podałam mojego imienia i zapewne na prywatnym tego nie zrobię zdjęcia dziecka też wam nie pokaże napisałam jedynie że mieszkam w Gdyni gdzie mieszka 230 tys osób i że chodzę do medi
A myślę że jak ktoś bardzo chce to i się zapisze na wątek prywatny, mimo że w ciąży nie jest (no dziwne, nawet bym na to nie wpadła)
A zmieniając temat to co dziś macie na obiad?
Wylogowana
Ja uważam, że nawet pomimo niepodawania jakis szczegółowych informacji nie jesteśmy anonimowi w internecie. Każda wiadomość, każde zakladanie konta zostawia jakiś slad po którym bez problemu można dojść do innych danych wrażliwych. No niestety tak to działa, chyba że ktoś się tutaj loguje z jakiś mocno szyfrowanych programów i jest nie do wykrycia
Ja mam z tym forum tylko dobre doswiadczenia, dlatego wiadomość o tym że ktoś kogoś szpieguje z jakiegoś innego wątku jest dla mnie na tyle szokująca, że muszę to sobie rozchodzić
A na obiad u mnie dzisiaj spaghetti
Ja mam z tym forum tylko dobre doswiadczenia, dlatego wiadomość o tym że ktoś kogoś szpieguje z jakiegoś innego wątku jest dla mnie na tyle szokująca, że muszę to sobie rozchodzić
A na obiad u mnie dzisiaj spaghetti
Placki ziemniaczane z białym seremAle dziewczyny chyba jesteście świadome że w Internecie nic nie giniei jeżeli jest to wątek publiczny to każdy może to czytać. Ja np. Nigdy tu nie podałam mojego imienia i zapewne na prywatnym tego nie zrobię zdjęcia dziecka też wam nie pokaże napisałam jedynie że mieszkam w Gdyni gdzie mieszka 230 tys osób i że chodzę do medi
A myślę że jak ktoś bardzo chce to i się zapisze na wątek prywatny, mimo że w ciąży nie jest (no dziwne, nawet bym na to nie wpadła)
A zmieniając temat to co dziś macie na obiad?
Sosna108
Masz przeciwciała iGG to znaczy że przeszłaś CMV przed ciążą, bo igm masz ujemne. Czyli tak jak ja, to dobry wynikJak to interpretować? Lekarzndopiero w pn......Zobacz załącznik 1676444
Devin
Moderator
Mąż chce placki więc na kolację muszę zrobić ja placki tylko z cukrem mąż ze śmietana i najlepiej łosiem wędzonycmPlacki ziemniaczane z białym serem
amusedxxx
Moderator
ja tez team cukier wszystko inne fuuuuMąż chce placki więc na kolację muszę zrobić ja placki tylko z cukrem mąż ze śmietana i najlepiej łosiem wędzonycm
reklama
Sylwkachmiel997
A ja nienawidzę placków ziemniaczanych z jabłkami w sumie też nie zjem
Podziel się: