reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Mam swiadomosc. Nie mialam swiadomosci, ze ludzie wlasnego zycia nie maja i az tak sie nudza, ze nie bedac w ciazy wchodza na watki dla ciezarnych zeby poczytac o czyichs nudnosciach. A ciekawe co na tym watku robia takie hieny jak Ty? Pisalas, ze sledzisz trzy dziewczyny z watku o in vitro. Nie watpie, ze jedynie “kibicujesz”. 🤮
Dobra dziewczyny idźcie się kłócić na priv proszę :)

reklama
Jeju co? 😁😅
Chcesz powiedzieć, że dziennikarze teraz całymi dniami przesiadują na forach dla matek/przyszłych matek i za to dostają wypłatę? 🙈 Ehh a mogłam dziennikarstwo studiować! 😂
Dziennikarze nie. “Dziennikarze portali internetowych” najwyrazniej tak 😂 A pozniej czytamy te grafomanskie wypociny, ktorych nawet wlasnym nazwiskiem nie podpisuja bo siara.

Jeju co? 😁😅
Chcesz powiedzieć, że dziennikarze teraz całymi dniami przesiadują na forach dla matek/przyszłych matek i za to dostają wypłatę? 🙈 Ehh a mogłam dziennikarstwo studiować! 😂

Jestem na forum od 2021 roku kiedy zaczęłam się starać o ciążę. Obecnie jestem mamą 11 miesięcznego chłopca. Nie wiedziałam, że są zawody które wykluczają posiadanie dzieci i wykonując je nie można przebywać na forum 🤣

Jestem na forum od 2021 roku kiedy zaczęłam się starać o ciążę. Obecnie jestem mamą 11 miesięcznego chłopca. Nie wiedziałam, że są zawody które wykluczają posiadanie dzieci i wykonując je nie można przebywać na forum 🤣
Ale kto pisał o zawodach które wykluczają posiadanie dzieci i przebywanie na forum? To chyba nie ten wątek, może na innym ktoś to napisał :)

W ogóle to jest tak dziwna historia, że ja póki co też przestaję się tutaj udzielać. Chociaż domyślam się, że na wątku prywatnym też każdy może się tam znaleźć więc, zobaczymy jak to będzie. Ja ogólnie mam dobre doświadczenia z tym forum, więc mam nadzieję że tak zostanie :)

Ja dzis totalne zeswirowanie.. Cycki jakby w ogóle wróciły do stanu przed ciążowego . Nie bolą ani trochę... Przysięgam ze do 17go to ja w tworkach wyląduje. :(

Ale dziewczyny chyba jesteście świadome że w Internecie nic nie ginie😀i jeżeli jest to wątek publiczny to każdy może to czytać. Ja np. Nigdy tu nie podałam mojego imienia i zapewne na prywatnym tego nie zrobię 😀zdjęcia dziecka też wam nie pokaże 😀 napisałam jedynie że mieszkam w Gdyni gdzie mieszka 230 tys osób i że chodzę do medi 😀
A myślę że jak ktoś bardzo chce to i się zapisze na wątek prywatny, mimo że w ciąży nie jest (no dziwne, nawet bym na to nie wpadła😂)
A zmieniając temat to co dziś macie na obiad?😀

@amusedxxx z accofilu kiedy schodzisz? Ja 4 ostatnie dawki mam wziąć, no ale mam 5 bo jedna plus cała strzykawka a dzielę na 4. Po świętach 2 trymestr zostanie mi tylko luteina bo do świąt schodzę z estrofemu a z luteiny mam schodzić po tygodniu od zejścia z esteofemu😀

Hej dziewczyny, dopoki nie przejdziemy na priv nie bede sie w tym watku udzielac, poniewaz kolezanka @olka11135 wlasnie uswiadomila mi na priv, ze watki publiczne sa tu regularnie przeswietlane przez pseudo “dziennikarzy” szukajacych tematow i wywlekajacych pozniej nasze rozmowy i historie na portalach internetowych.

@olka11135 odpisala mi na priv, ze nie jest lekarzem, tylko “baaaaardzo znana tu na forum dziennikarka baaaardzo znanego portalu internetowego”, z podkresleniem na BAAARDZO 😅 (obstawiam onet 🤦‍♀️) a jej kompetencje do oceny dzialan lekarskich opieraja sie na googlowaniu, zainteresowaniu tematem i za slabych ocenach zeby dostac sie na medycyne w Warszawie ;) no luz, szacun za szczerosc 😂
A to dobrze że ignora dałam 😅

reklama
@amusedxxx z accofilu kiedy schodzisz? Ja 4 ostatnie dawki mam wziąć, no ale mam 5 bo jedna plus cała strzykawka a dzielę na 4. Po świętach 2 trymestr zostanie mi tylko luteina bo do świąt schodzę z estrofemu a z luteiny mam schodzić po tygodniu od zejścia z esteofemu😀
Mam brać do 12tc, też muszę sprawdzić ile mi zostało jeszcze porcji, ja dzielę strzykawkę na pol :)

Do góry