reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

No pewnie, z nazwiskiem lekarza i cała sytuacja. Zadzwonili że masz przyjść pozniej( ich rozmowy są na pewno nagrywane) a jak przyszłaś to lekarza już nie było.
I łaskę zrobili że znajlzli inny termin? A jak ktoś jedzie 200 km np to kto mu za paliwo odda 😀 ja bym pisała, pewnie to nie pierwsza taka sytuacja i im uchodzi na sucho 😀
Ja nawet jakbym i 5km jechała to bym chciała rekompensatę kosztów dojazdu, mega mnie takie rzeczy wpieniają i też bym nie popuściła xd

reklama
Dziewczyny mam w lodówce pyszna wędzona kiełbaskę swojską. Czy mogę ją zjeść po usmażeniu? Bo wiem, że na surowo to odpada. Ale nie mogę przestać o niej myśleć 🤣

Ehh ostatnie dwa dni mam taki splot wydarzeń w życiu że te dni są tak nerwowe, że spałam po 2 godziny nocami i tak się martwię żeby to się nie odbiło na maleństwu... :(

Ehh ostatnie dwa dni mam taki splot wydarzeń w życiu że te dni są tak nerwowe, że spałam po 2 godziny nocami i tak się martwię żeby to się nie odbiło na maleństwu... :(
trzymam kciuki, żeby było mniej nerwów u Ciebie, ale taka jest prawda, że jak dzieje się coś stresującego to nie będziesz w stanie się z tego wyłączyć, bo jesteś w ciąży. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży u Ciebie :)

Siedzę właśnie w kolejce do laboratorium. Mam nadzieję że glukoza dzisiaj wejdzie gładko bo średnio się czuję. Zdecydowanie łatwiej robi się na późniejszym etapie ciąży kiedy już tak mdłości nie męczą

reklama
Dziewczyny, jak się chronić przed grypa? Niestety mojego młodego dopadło, jakby nie ma opcji izolacji😅 zaraz z ojcem jadą do lekarza..🙄

Do góry