reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Ja też dostałam skierowanie do zrobienia prenatalnych za free przez tętno dziecka (175), lekarz mi jednak wytłumaczył, że to nie oznacza nic złego, ale otwiera mu furtkę do wypisania prenatalnych za darmo 😀 Nigdy z serduszkiem nie było u córki żadnych problemów
U nas na prenatalnych wtedy wyszło coś że ma żyle wrotna nie ta ale ze ma nic nie wpływa. Coś takiego. Potem kardiolog badał nas jeszcze w ciąży w krk

reklama

Załączniki

• IMG_7598.jpeg
    IMG_7598.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 60
Powiem wam, że odkąd jestem w ciąży to nie mogę wchodzić na grupę in vitro w Polsce, mam wrażenie, że widzę tam tylko same posty negatywne o niepowodzeniach i źle to na mnie działa, muszę się oduczyć wchodzenia tam 😂

Dziewczyny będziecie chodzić do ginekologa prywatnie i na NFZ? Ja chyba planuje chodzić do lekarza z kliniki i luxmed, żeby robic badania z pakietu
Jeszcze się zastanawiam, jestem zapisana na nfz, mam miłą i fajną ginekolog, myślę że jak będzie coś się działo to dołożę wizyty prywatne dla swojego świętego spokoju ;)

Powiem wam, że odkąd jestem w ciąży to nie mogę wchodzić na grupę in vitro w Polsce, mam wrażenie, że widzę tam tylko same posty negatywne o niepowodzeniach i źle to na mnie działa, muszę się oduczyć wchodzenia tam 😂
Ja też. Ostatnio trafiłam post o poronieniu chyba w 9 tc. Czyli etap na jakim ja teraz jestem. Nie było żadnych objawów tylko ból pleców. Wczoraj się obudziłam i bolały mnie plecy… 🤯

reklama
Ja już opuściłam grupę dość dawno temu 🙈 negatywne posty to jedno, ale ta fala babeczek które ciągle zadawały jakieś podstawowe pytania, chcą podejść do ivf a nie wiedzą nic o swoim cyklu ani o procedurze. 🫣

Do góry