amusedxxx
Fanka BB :)
był widoczny zarodek ale jeszcze bez akcji sercaJa dzisiaj mam 5+5 i nie było widać zarodka u cb było już coś widac ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
był widoczny zarodek ale jeszcze bez akcji sercaJa dzisiaj mam 5+5 i nie było widać zarodka u cb było już coś widac ?
Ja mam tak samo , co prawda jestem dzisiaj 5+1, i na razie nic mi nie jest. Czasami mam delikatna fale mdłości ale to zaraz przechodzi. Mnie nawet piersi za bardzo nie bolą, aż się zastanawiam czy wszystko ok bez tych objawówCzytam o tych mdłościach i wymiotach i bardzo wam współczuję dziewczyny ja w połowie 7 tygodnia i nic kompletnie mi nie jest, jedyny objaw ciąży to okropny ból piersi czasami tak duży, że nie wiem jak się ułożyć. Co do l4 uważam, że trzeba myśleć o sobie bez zastanowienia bym poszła już teraz gdybym tak źle się czuła, trzeba postawić na siebie
Mojej córce tak dała butlę, bo płakała (a to widocznie w kawce nocnej przeszkadza). Przyssała się bo butli za bardzo i oczywiście żołądek nie utrzymał. Pani łaskawie musiała mi pomóc ją przebrać. Ale dziecko po tym spało 7h, a ja ratowałam się laktatorem żeby dalej rozbujać laktację. Następnej nocy już nie pozwoliłam na butlę. Płakała (bo ciężko maluszkowi złapać pierś i często wypada), ale już mnie nie obchodził komfort położnych tylko moje kp.Z jednej strony jest nacisk ze strony szpitala na karmienie piersia, a jak tylko dziecko im przeszkadza bo z jakiegos powodu ciagle placze to sru mu butle
Fajnie, ze udalo Wam sie kp pomimo takiego startu pod gorke.
Dziewczyny czy to normalne zeby na poczatku ciazy puchły nogi, piersi? Boze... to poczatek a brzuch mam jak balon, nogi jak parowki...... co bedzie dalej... czuje jakbym moje cialo mialo wybuchnac
Ja też czuję piersi, nudności jeszcze nie czuję, ciekawe czy się pojawia. Dziś za to czuję takie pulsowanie w jajnikach od czasu do czasu, ale nie, że jakiś ból.Ja mam tak samo , co prawda jestem dzisiaj 5+1, i na razie nic mi nie jest. Czasami mam delikatna fale mdłości ale to zaraz przechodzi. Mnie nawet piersi za bardzo nie bolą, aż się zastanawiam czy wszystko ok bez tych objawów
Cześć dziewczyny. U mnie sytuacja jest dość nietypowa. Mam 43 lata i szóstkę dzieci. Mimo spirali zaszłam w ciążę. Jestem teraz w 6 tygodniu( 5+1). Zrobiłam wstępne badania. Ale poziom progesteronu to jedyne 15,13ng/ml. Jak U Was to wygląda. Czy na forum są tak dojrzałe mamy jak ja?
Hej, ja w przyszlym roku koncze 42, jestem w ciazy z trzecim dzieckiem, tez 5+1. Niestety poziomu progesteronu nie znam.Cześć dziewczyny. U mnie sytuacja jest dość nietypowa. Mam 43 lata i szóstkę dzieci. Mimo spirali zaszłam w ciążę. Jestem teraz w 6 tygodniu( 5+1). Zrobiłam wstępne badania. Ale poziom progesteronu to jedyne 15,13ng/ml. Jak U Was to wygląda. Czy na forum są tak dojrzałe mamy jak ja?
ja dziś zaczynam 8 tydzień i też nic poza bólem piersi. Czasami sporadycznie mam uczucie że mocno głodna jestem że aż zemdli delikatnie, mimo że jadłam godzinę wcześniej ale to czasami tylko a tak to oki już nawet zmęczona nie jestem. We wtorek idę na wizytę ❤Czytam o tych mdłościach i wymiotach i bardzo wam współczuję dziewczyny ja w połowie 7 tygodnia i nic kompletnie mi nie jest, jedyny objaw ciąży to okropny ból piersi czasami tak duży, że nie wiem jak się ułożyć. Co do l4 uważam, że trzeba myśleć o sobie bez zastanowienia bym poszła już teraz gdybym tak źle się czuła, trzeba postawić na siebie
ja w 1 ciąży miałam 12 progesteron + krwiaka i dostałam luteineCześć dziewczyny. U mnie sytuacja jest dość nietypowa. Mam 43 lata i szóstkę dzieci. Mimo spirali zaszłam w ciążę. Jestem teraz w 6 tygodniu( 5+1). Zrobiłam wstępne badania. Ale poziom progesteronu to jedyne 15,13ng/ml. Jak U Was to wygląda. Czy na forum są tak dojrzałe mamy jak ja?