Tak, sama. Miałam fazę na pizze jak z pizzerii, przerobione tik toki facebooki, doskonalenia. kiedyś jeszcze marzy mi się piec do pizzy ale to może kiedyś jak dorobimy się tarasu..Wow wygląda smakowicie Sama taką robisz ? Ja dzisiaj pierogi ale z garmażerki
reklama
Sosna108
Fanka BB :)
Ja dzis bylam z synem na kontroli u lekarza i obok jest taka przyczepa z rybami i nakupiłam śledzi w różnych smakach, i się najadłam tych śledzi w oleju i cebuli i się zastanawiam czy w ciazy w ogóle można śledzie jeść a najlepsze jest to że na cebulę mam odruch wymiotny a tu w śledziach weszła jak złoto
Ja w tej ciąży się mocno pilnuje, w poprzedniej przytyłam 30 kg ! A wydawało mi się że normalnie jem. Teraz naprawdę uważam, co jest ciężkie bo od wszystkiego mi nie dobrze i najlepiej to mi schodzą białe bułki z szynką. Najważniejsze że mnie totalnie od słodyczy odrzuciło.
Ja w tej ciąży się mocno pilnuje, w poprzedniej przytyłam 30 kg ! A wydawało mi się że normalnie jem. Teraz naprawdę uważam, co jest ciężkie bo od wszystkiego mi nie dobrze i najlepiej to mi schodzą białe bułki z szynką. Najważniejsze że mnie totalnie od słodyczy odrzuciło.
wikoosia
Dziewczyny mimo brania xonvea jest mi nadal strasznie nie robrze calymi dniami. Chyba jestem zmuszona pojsc na l4 mimo ze to poczatek ciazy ? Tylko nie wiem jak to powiedziec szefowej boje sie. Mysliscie ze pracodawca sie wkurzy na tak szybkie pojscie na zwolnienieni i zostawienie swojej pracy ? Kurde to dopiero 7 tydzień a ja tak sie męczę
94i
Jak dawkujesz lek?Dziewczyny mimo brania xonvea jest mi nadal strasznie nie robrze calymi dniami. Chyba jestem zmuszona pojsc na l4 mimo ze to poczatek ciazy ? Tylko nie wiem jak to powiedziec szefowej boje sie. Mysliscie ze pracodawca sie wkurzy na tak szybkie pojscie na zwolnienieni i zostawienie swojej pracy ? Kurde to dopiero 7 tydzień a ja tak sie męczę
wikoosia
2 na noc jedna rano i jedna popołudniu.Jak dawkujesz lek?
stillgrey213
Przybijam piatke, ja w obydwu ciazach tak samo. Slodyczy w ogole nie jem takze to akurat dla mnie nie problem, ja sie tucze owocami, bakaliami i weglami, kiedy sobie pofolguje. Teraz staram sie wegli unikac, ale na jak dlugo starczy mi silnej woli w ciazy to nie wiemJa dzis bylam z synem na kontroli u lekarza i obok jest taka przyczepa z rybami i nakupiłam śledzi w różnych smakach, i się najadłam tych śledzi w oleju i cebuli i się zastanawiam czy w ciazy w ogóle można śledzie jeść a najlepsze jest to że na cebulę mam odruch wymiotny a tu w śledziach weszła jak złoto
Sosna108
Postaw się w roli pracodawcy, myślę że każdy pracodawca się wkurza jak pracownik idzie na l4. I ja wszystko rozumiem, bo mi też niedobrze całe dnie i ledwo daje radę, tez bym chętnie poszła na l4 ale wlansie nie chce iść bo mam bardzo dobrego szefa i zespol, i jak ja jestem w potrzebie to są zawsze fairDziewczyny mimo brania xonvea jest mi nadal strasznie nie robrze calymi dniami. Chyba jestem zmuszona pojsc na l4 mimo ze to poczatek ciazy ? Tylko nie wiem jak to powiedziec szefowej boje sie. Mysliscie ze pracodawca sie wkurzy na tak szybkie pojscie na zwolnienieni i zostawienie swojej pracy ? Kurde to dopiero 7 tydzień a ja tak sie męczę
raisonnablement
A ja uważam, że jak się źle czujesz @wikoosia to się nie zastanawiaj, bo od tego jest l4. Mało kiedy jest pracodawca, który się przejmuje pracownikiem, a na pewno mój taki nie jest więc jak będę miała podpisane papiery na premię roczną za 2024 to daje znać, że jestem w ciąży i niech się pospieszą jak mam kogoś szkolić.Postaw się w roli pracodawcy, myślę że każdy pracodawca się wkurza jak pracownik idzie na l4. I ja wszystko rozumiem, bo mi też niedobrze całe dnie i ledwo daje radę, tez bym chętnie poszła na l4 ale wlansie nie chce iść bo mam bardzo dobrego szefa i zespol, i jak ja jestem w potrzebie to są zawsze fair
reklama
Devin
Mi akurat po 2 wieczorem super pomogło, nie mam mdłości.Dziewczyny mimo brania xonvea jest mi nadal strasznie nie robrze calymi dniami. Chyba jestem zmuszona pojsc na l4 mimo ze to poczatek ciazy ? Tylko nie wiem jak to powiedziec szefowej boje sie. Mysliscie ze pracodawca sie wkurzy na tak szybkie pojscie na zwolnienieni i zostawienie swojej pracy ? Kurde to dopiero 7 tydzień a ja tak sie męczę
Nie wiem jaką masz pracę, jak w jakimś małym gronie to też by mi było nieswojo z dnia na dzień odejść ale też trzeba patrzeć na siebie i swoje zdrowie