A mnie dziś zmulily "zapachy" ludzi w sklepie..bleeHejo dziewczyny dzisiaj zaczynam 6 tydzień Zmierzyłam rano ciśnienie i miałam 130/79 więc już bardziej znośnie. Ale mam momentami takie uczucie że serce mi mega mocno bije, jakbym miało wyskoczyć Pewnie to hormony i wgl
reklama
Sylwkachmiel997
Zaangażowana w BB
A ja dziś pierwszy raz w życiu kupiłam sukienkę w rozmiarze m
stillgrey213
Fanka BB :)
Chwalisz sie czy zalisz?A ja dziś pierwszy raz w życiu kupiłam sukienkę w rozmiarze m
Sylwkachmiel997
Zaangażowana w BB
ŻalęChwalisz sie czy zalisz?
Sylwkachmiel997
Zaangażowana w BB
Może niepotrzebnie napisałam ale chodziło mi tylko o to, że już ciągle mam wzdęty brzuch nawet z rana i tak jak pisałam ostatnio mam straszny apetyt. Dlatego też już przytyłam. Nie miałam nic złego na myśli w każdym razie
Jak masz apetyt to jedz, na zdrowie. Wiadomo nic do przesady, każda z nas wie pewnie na ile moze sobie pozwolić ja apetytu nie mam ale coś gotowac trzeba, dziś wjeżdża pizzaMoże niepotrzebnie napisałam ale chodziło mi tylko o to, że już ciągle mam wzdęty brzuch nawet z rana i tak jak pisałam ostatnio mam straszny apetyt. Dlatego też już przytyłam. Nie miałam nic złego na myśli w każdym razie
Załączniki
Devin
Ja też mam apetytMoże niepotrzebnie napisałam ale chodziło mi tylko o to, że już ciągle mam wzdęty brzuch nawet z rana i tak jak pisałam ostatnio mam straszny apetyt. Dlatego też już przytyłam. Nie miałam nic złego na myśli w każdym razie
Sylwkachmiel997
Zaangażowana w BB
Smacznego! ja jem wszystko co słone oraz kwaśne. Tylko słodycze mogą dla mnie nie istnieć
Aileen31
Wow wygląda smakowicie Sama taką robisz ? Ja dzisiaj pierogi ale z garmażerkiJak masz apetyt to jedz, na zdrowie. Wiadomo nic do przesady, każda z nas wie pewnie na ile moze sobie pozwolić ja apetytu nie mam ale coś gotowac trzeba, dziś wjeżdża pizza
reklama
Dodałam na wierzch ogorki kiszoneSmacznego! ja jem wszystko co słone oraz kwaśne. Tylko słodycze mogą dla mnie nie istnieć