reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Hejo dziewczyny 🙂 dzisiaj zaczynam 6 tydzień 🥰 Zmierzyłam rano ciśnienie i miałam 130/79 więc już bardziej znośnie. Ale mam momentami takie uczucie że serce mi mega mocno bije, jakbym miało wyskoczyć 😳 Pewnie to hormony i wgl 😉
A mnie dziś zmulily "zapachy" ludzi w sklepie..blee

reklama
Może niepotrzebnie napisałam ale chodziło mi tylko o to, że już ciągle mam wzdęty brzuch nawet z rana i tak jak pisałam ostatnio mam straszny apetyt. Dlatego też już przytyłam. Nie miałam nic złego na myśli w każdym razie

Może niepotrzebnie napisałam ale chodziło mi tylko o to, że już ciągle mam wzdęty brzuch nawet z rana i tak jak pisałam ostatnio mam straszny apetyt. Dlatego też już przytyłam. Nie miałam nic złego na myśli w każdym razie
Jak masz apetyt to jedz, na zdrowie. Wiadomo nic do przesady, każda z nas wie pewnie na ile moze sobie pozwolić 😄 ja apetytu nie mam ale coś gotowac trzeba, dziś wjeżdża pizza💚

Załączniki

• 20241122_133319.jpg
    20241122_133319.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry