U mnie dobrze, lepiej niż w zeszłym tygodniu. Tylko cycki bolą. Mam sporo energii dzisiaj.Hejka z rana! Jak samopoczucie?
Ja się przeziębiłam, gardło boli od rana, nos zatkany i w ogóle jakoś słabo się czuję rano byłam zrobić betę, teraz czekam. Zostawiłam straszą w domu dziś, więc będziemy się we trzy leniły
reklama
7grudnia
Fanka BB :)
Apetytu dalej brak, ale chociaż bez wymiotów... Chciałam powtórzyć po raz trzeci betę, ale były takie kolejki w punkcie, że odpuściłam, bo spóźniłabym się do pracy.. Może jutro będzie mniejszy ruch.Hejka z rana! Jak samopoczucie?
Ja się przeziębiłam, gardło boli od rana, nos zatkany i w ogóle jakoś słabo się czuję rano byłam zrobić betę, teraz czekam. Zostawiłam straszą w domu dziś, więc będziemy się we trzy leniły
Mam prawie dwulatkę w domu, nie przespała jeszcze żadnej całej nocy Zazdroszczę!No u mnie hurtownia, ale jak się nie powstrzymać jak ma się totalnie lajtowe dzieci...? I Ela i Hela przesypiają całe noce od kiedy skończyły 10 miesięcy, baaardzo sporadycznie się któraś obudzi jak jest chora czy coś są ogólnie bezproblemowe także bez wahania zdecydowaliśmy się od razu na trzecie
stopomyslow
Zaciekawiona BB
No u mnie hurtownia, ale jak się nie powstrzymać jak ma się totalnie lajtowe dzieci...? I Ela i Hela przesypiają całe noce od kiedy skończyły 10 miesięcy, baaardzo sporadycznie się któraś obudzi jak jest chora czy coś są ogólnie bezproblemowe także bez wahania zdecydowaliśmy się od razu na trzecie
Moja trójka w sumie też bezproblemowa, jedynie syn ma dość poważne problemy logopedyczne, więc od roku jesteśmy pod opieka logopedy i codziennie ćwiczymy też w domu, ale to jedyne takie nasze wyzwanie zdrowotne więc nie narzekam że spaniem to różnie, dziewczyny potrafią dać w kość, ale do przeżycia
Moja 5-latka zawsze się budzi raz w nocy, żeby mnie zawołać Raz na jakiś czas prześpi całą...Apetytu dalej brak, ale chociaż bez wymiotów... Chciałam powtórzyć po raz trzeci betę, ale były takie kolejki w punkcie, że odpuściłam, bo spóźniłabym się do pracy.. Może jutro będzie mniejszy ruch.
Mam prawie dwulatkę w domu, nie przespała jeszcze żadnej całej nocy Zazdroszczę!
7grudnia
Nie strasz mnieMoja 5-latka zawsze się budzi raz w nocy, żeby mnie zawołać Raz na jakiś czas prześpi całą...
Większość dzieci koleżanek (mamy grupę na Messenger, ale nie z tego forum) przyłazi w nocy. Moja się boi, więc wołaNie strasz mnie
Mi to jakoś mocno nie przeszkadza. Najgorsze jest to, że nie umie się sobą zająć, tylko ktoś ciągle musi się z nią bawić. Ale będzie większa, to koleżanki będą ważniejsze. Z drugim dzieckiem nie zamierzam się bawić za dużo, bo nie mam przez to na nic czasu
Ostatnia edycja:
Sosna108
Ja mam i się bardzo stresuje, jeszcze mi się syn rozchorował i musz ogarnąć jakiegoś lekarza wieczoremDziewczyny co mają dziś wizyty, dajcie znać po
JestemA
O której godzinie masz wizytę?Ja mam i się bardzo stresuje, jeszcze mi się syn rozchorował i musz ogarnąć jakiegoś lekarza wieczorem
reklama
Podziel się: