reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Hejka z rana! Jak samopoczucie?
Ja się przeziębiłam, gardło boli od rana, nos zatkany i w ogóle jakoś słabo się czuję :( rano byłam zrobić betę, teraz czekam. Zostawiłam straszą w domu dziś, więc będziemy się we trzy leniły :)
U mnie dobrze, lepiej niż w zeszłym tygodniu. Tylko cycki bolą. Mam sporo energii dzisiaj.

reklama
Hejka z rana! Jak samopoczucie?
Ja się przeziębiłam, gardło boli od rana, nos zatkany i w ogóle jakoś słabo się czuję :( rano byłam zrobić betę, teraz czekam. Zostawiłam straszą w domu dziś, więc będziemy się we trzy leniły :)
Apetytu dalej brak, ale chociaż bez wymiotów... Chciałam powtórzyć po raz trzeci betę, ale były takie kolejki w punkcie, że odpuściłam, bo spóźniłabym się do pracy.. Może jutro będzie mniejszy ruch.

No u mnie hurtownia, ale jak się nie powstrzymać jak ma się totalnie lajtowe dzieci...? 😂 I Ela i Hela przesypiają całe noce od kiedy skończyły 10 miesięcy, baaardzo sporadycznie się któraś obudzi jak jest chora czy coś ;) są ogólnie bezproblemowe także bez wahania zdecydowaliśmy się od razu na trzecie :)
Mam prawie dwulatkę w domu, nie przespała jeszcze żadnej całej nocy 🫣 Zazdroszczę!

No u mnie hurtownia, ale jak się nie powstrzymać jak ma się totalnie lajtowe dzieci...? 😂 I Ela i Hela przesypiają całe noce od kiedy skończyły 10 miesięcy, baaardzo sporadycznie się któraś obudzi jak jest chora czy coś ;) są ogólnie bezproblemowe także bez wahania zdecydowaliśmy się od razu na trzecie :)

Moja trójka w sumie też bezproblemowa, jedynie syn ma dość poważne problemy logopedyczne, więc od roku jesteśmy pod opieka logopedy i codziennie ćwiczymy też w domu, ale to jedyne takie nasze wyzwanie zdrowotne więc nie narzekam :) że spaniem to różnie, dziewczyny potrafią dać w kość, ale do przeżycia 😃

Apetytu dalej brak, ale chociaż bez wymiotów... Chciałam powtórzyć po raz trzeci betę, ale były takie kolejki w punkcie, że odpuściłam, bo spóźniłabym się do pracy.. Może jutro będzie mniejszy ruch.

Mam prawie dwulatkę w domu, nie przespała jeszcze żadnej całej nocy 🫣 Zazdroszczę!
Moja 5-latka zawsze się budzi raz w nocy, żeby mnie zawołać 🙈 Raz na jakiś czas prześpi całą...

Nie strasz mnie 🤣
Większość dzieci koleżanek (mamy grupę na Messenger, ale nie z tego forum) przyłazi w nocy. Moja się boi, więc woła 🙈

Mi to jakoś mocno nie przeszkadza. Najgorsze jest to, że nie umie się sobą zająć, tylko ktoś ciągle musi się z nią bawić. Ale będzie większa, to koleżanki będą ważniejsze. Z drugim dzieckiem nie zamierzam się bawić za dużo, bo nie mam przez to na nic czasu 🫣

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry