reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

U mnie w kolejnych ciążach brzuch było mocno widząc od razu, ale to chyba od wzdęć lub/i hormonów, bo pod koniec 1 trymestru"znikał" i potem dopiero rósł ten "prawdziwy" 😀

reklama
Najdziwniejsze i tak jest jak po kobiecie wcale nie widać, że jest w ciąży, nawet już na końcówce. Gdzie się to dziecko podziewa 😅

Trochę mnie skręca wewnętrznie jak sobie pomyślę że jeszcze tydzień mam czekać żeby zobaczyć czy jest serduszko 🫣

Mi w sumie brzuch puchnie od progesteronu zawsze przed miesiączka rósł a po msc magicznie spadał, teraz też pewnie jest to wina progesteronu bo mam wysoki

Trochę mnie skręca wewnętrznie jak sobie pomyślę że jeszcze tydzień mam czekać żeby zobaczyć czy jest serduszko 🫣
Ja dzięki waszym radom,wyhaczyłam jedną wizytę w medicover dziś o 17. Innej nie było, ale się zastanawiam czy nie za wcześnie żeby tam grzebać. Przy podcieraniu mam jeszcze taką brązowe resztki krwi, no ale nie wytrzymam w niewiedzy czy jest ok czy serce dalej bije..

reklama
Ja dzięki waszym radom,wyhaczyłam jedną wizytę w medicover dziś o 17. Innej nie było, ale się zastanawiam czy nie za wcześnie żeby tam grzebać. Przy podcieraniu mam jeszcze taką brązowe resztki krwi, no ale nie wytrzymam w niewiedzy czy jest ok czy serce dalej bije..
Czekamy na dobre wieści 🤞🏻

Do góry