stopomyslow
Zaciekawiona BB
U mnie w kolejnych ciążach brzuch było mocno widząc od razu, ale to chyba od wzdęć lub/i hormonów, bo pod koniec 1 trymestru"znikał" i potem dopiero rósł ten "prawdziwy"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zleci ekspresem! Teraz długi weekend, będzie aktywnie i zaraz będzie wizyta tez się cały tydzień nie mogłam doczekać, a zleciało moment. Będzie dobrzeTrochę mnie skręca wewnętrznie jak sobie pomyślę że jeszcze tydzień mam czekać żeby zobaczyć czy jest serduszko
Ja dzięki waszym radom,wyhaczyłam jedną wizytę w medicover dziś o 17. Innej nie było, ale się zastanawiam czy nie za wcześnie żeby tam grzebać. Przy podcieraniu mam jeszcze taką brązowe resztki krwi, no ale nie wytrzymam w niewiedzy czy jest ok czy serce dalej bije..Trochę mnie skręca wewnętrznie jak sobie pomyślę że jeszcze tydzień mam czekać żeby zobaczyć czy jest serduszko
Nie martw się kochana, ja od wczoraj jestem w takiej samej sytuacjiTrochę mnie skręca wewnętrznie jak sobie pomyślę że jeszcze tydzień mam czekać żeby zobaczyć czy jest serduszko
Dlatego umówiłam się najpóźniej jak się da w klinice bo nie zniosłabym tego czasu między pęcherzykiem a zarodkiem z serduszkiemTrochę mnie skręca wewnętrznie jak sobie pomyślę że jeszcze tydzień mam czekać żeby zobaczyć czy jest serduszko
tak kazali przyjść to się stawiłamDlatego umówiłam się najpóźniej jak się da w klinice bo nie zniosłabym tego czasu między pęcherzykiem a zarodkiem z serduszkiem
Czekamy na dobre wieściJa dzięki waszym radom,wyhaczyłam jedną wizytę w medicover dziś o 17. Innej nie było, ale się zastanawiam czy nie za wcześnie żeby tam grzebać. Przy podcieraniu mam jeszcze taką brązowe resztki krwi, no ale nie wytrzymam w niewiedzy czy jest ok czy serce dalej bije..