reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Cześć dziewczyny u mnie od 5 rano straszne skurcze, badałam wczoraj betę i wynosi 1900. Zaklepałam na szybko wizytę w medicover na 11:45, nie krwawię. Czy przy takiej niskiej becie będzie cokolwiek widać? W poniedziałek Pani doktor nic nie widziała w macicy

Ja dzięki waszym radom,wyhaczyłam jedną wizytę w medicover dziś o 17. Innej nie było, ale się zastanawiam czy nie za wcześnie żeby tam grzebać. Przy podcieraniu mam jeszcze taką brązowe resztki krwi, no ale nie wytrzymam w niewiedzy czy jest ok czy serce dalej bije..
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 🥹♥️

Cześć dziewczyny u mnie od 5 rano straszne skurcze, badałam wczoraj betę i wynosi 1900. Zaklepałam na szybko wizytę w medicover na 11:45, nie krwawię. Czy przy takiej niskiej becie będzie cokolwiek widać? W poniedziałek Pani doktor nic nie widziała w macicy
Sam pęcherzyk ciążowy a skurcze takie jak na okres? To też się zdarza

A chciałam się was zapytać jeszcze kiedy mniej więcej planujecie iść na zwolnienie? Mi gin już wczoraj proponowała ale odmówiłam. W czwartek jak wszystko będzie ok to będę już na l4, dlatego że pracuje fizycznie i jestem po 10-12 godzin na nogach a po drugie to w mojej pracy nie warto się poświęcać 😝

Powinien być widoczny pęcherzyk, takie skurcze się zdarzają, ja przez pierwszy tydzień po dodatnim teście miałam silne bóle skurcze takie uciski itd

A chciałam się was zapytać jeszcze kiedy mniej więcej planujecie iść na zwolnienie? Mi gin już wczoraj proponowała ale odmówiłam. W czwartek jak wszystko będzie ok to będę już na l4, dlatego że pracuje fizycznie i jestem po 10-12 godzin na nogach a po drugie to w mojej pracy nie warto się poświęcać 😝
Ja to szczerze planuje iść jak najpóźniej. Myślałam o marcu. Ale jak wyjdzie to zobaczymy, napewno chce mieć pewność ze będzie ok, bo już raz byłam na skróconym macierzyńskim, zwolnienie po poronieniu i nie chce poprostu brac jak nie muszę. Jak będę w stanie to planuje pracować do luty/marzec

Ja chciałam jak najdłużej, nie lubię siedzieć w domu ale od środy mam zwolnienie, zobaczymy co dzisiaj powie, pewnie będę musiała dużo leżeć 😟

reklama
Do góry