reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

taaak bo właśnie w tym droższym pakiecie gwarantują, że znajdą wizytę w ciągu iluś tam dni, a jak nie to można się dogadać i na fakturę iść gdzie indziej i kasę zwracają. Jest nawet nr tel na specjalną infolinię. No i tak jak piszesz pule „dorzucają” jak pewnie nie ma chętnych na te wizyty „ukryte”. Poza tym tam też różnie grafiki lekarze udostępniają i też często niby nic nie ma a potem hurtowo wizyty są do jakiegoś lekarza…ja np jak dzwoniłam pyt czy są wizyty na 2.11 to mi powiedzieli, że nie ma żadnego ginekologa w tym czasie więc nie mam co sob sp czy coś właśnie „wpadnie”, a 3 dni przed tą data wpadły wizyty do jakieś babki - więc pewnie się dopiero namyśliła, że chce pracować 😃
Właśnie u mnie w pracy ludzie często chodzą na fakturę do lekarzy i medicover im zwraca ale ja nigdy z tego nie korzystałam.
Możliwe że lekarze mają jakąś dowolność w godzinach pracy i sami np mogą dorzucać wizyty jak im pasuje, ciekawe czy tak mogą

reklama
Ja uwielbiam croissanty ale tylko zwykle maślane bez dodatków i właśnie napisałam do starego żeby mi kupił😂
ale mi smaka narobiłaś na takiego zwykłego… bym go z masłem i żółtym serem wszamała 😍😍😍

W ogóle mimo, że mi niedobrze to ja ciągle coś jem i mało się ruszam bo zdycham, mąż już mówi, że mi brzuch się zaokrągla 🫣 wiem, że w kolejnych ciążach widać szybciej ale, że już???? Dopiero 6 tyg za mną 😀

ale mi smaka narobiłaś na takiego zwykłego… bym go z masłem i żółtym serem wszamała 😍😍😍

W ogóle mimo, że mi niedobrze to ja ciągle coś jem i mało się ruszam bo zdycham, mąż już mówi, że mi brzuch się zaokrągla 🫣 wiem, że w kolejnych ciążach widać szybciej ale, że już???? Dopiero 6 tyg za mną 😀
Ja mam już brzuch, nie ma szans żebym weszła w spodnie. To moja 5 ciąża i mam rozejście mięśnia prostego brzucha i wyglądam jakbym była w 5 msc co najmniej. :( w każdej ciąży wywala mi brzuch odrazu.

Ja mam już brzuch, nie ma szans żebym weszła w spodnie. To moja 5 ciąża i mam rozejście mięśnia prostego brzucha i wyglądam jakbym była w 5 msc co najmniej. :( w każdej ciąży wywala mi brzuch odrazu.
u mnie 4 ciaza… chcialam w pracy nic nie mówić do prenatalnych… ale kurde jak to ukryć, nie dość, że brzuch to jeszcze wyglądam jak kupa 🙈🙈🙈

Już brzuch widać?😱
tak, ale wiem, że wiele kobiet w kolejnych ciążach tak ma. Może na razie trzeba się jeszcze zastanowić czy mi się przytyło czy to ciąża ale tak, zaokrąglam się już.
Mojej koleżance w 8 tyg już osoba postronna zadała pyt czy spodziewa się rodzeństwa dla synka 😂

reklama
tak, ale wiem, że wiele kobiet w kolejnych ciążach tak ma. Może na razie trzeba się jeszcze zastanowić czy mi się przytyło czy to ciąża ale tak, zaokrąglam się już.
Mojej koleżance w 8 tyg już osoba postronna zadała pyt czy spodziewa się rodzeństwa dla synka 😂
Moja szwagierka zaszła w drugą ciążę tak jak ja- tuż przed skończeniem roku przez pierwsze dziecko. I też jej bardzo szybko wywaliło brzuch

Do góry