reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

taaak bo właśnie w tym droższym pakiecie gwarantują, że znajdą wizytę w ciągu iluś tam dni, a jak nie to można się dogadać i na fakturę iść gdzie indziej i kasę zwracają. Jest nawet nr tel na specjalną infolinię. No i tak jak piszesz pule „dorzucają” jak pewnie nie ma chętnych na te wizyty „ukryte”. Poza tym tam też różnie grafiki lekarze udostępniają i też często niby nic nie ma a potem hurtowo wizyty są do jakiegoś lekarza…ja np jak dzwoniłam pyt czy są wizyty na 2.11 to mi powiedzieli, że nie ma żadnego ginekologa w tym czasie więc nie mam co sob sp czy coś właśnie „wpadnie”, a 3 dni przed tą data wpadły wizyty do jakieś babki - więc pewnie się dopiero namyśliła, że chce pracować 😃
Właśnie u mnie w pracy ludzie często chodzą na fakturę do lekarzy i medicover im zwraca ale ja nigdy z tego nie korzystałam.
Możliwe że lekarze mają jakąś dowolność w godzinach pracy i sami np mogą dorzucać wizyty jak im pasuje, ciekawe czy tak mogą

reklama
Ja uwielbiam croissanty ale tylko zwykle maślane bez dodatków i właśnie napisałam do starego żeby mi kupił😂
ale mi smaka narobiłaś na takiego zwykłego… bym go z masłem i żółtym serem wszamała 😍😍😍

W ogóle mimo, że mi niedobrze to ja ciągle coś jem i mało się ruszam bo zdycham, mąż już mówi, że mi brzuch się zaokrągla 🫣 wiem, że w kolejnych ciążach widać szybciej ale, że już???? Dopiero 6 tyg za mną 😀

ale mi smaka narobiłaś na takiego zwykłego… bym go z masłem i żółtym serem wszamała 😍😍😍

W ogóle mimo, że mi niedobrze to ja ciągle coś jem i mało się ruszam bo zdycham, mąż już mówi, że mi brzuch się zaokrągla 🫣 wiem, że w kolejnych ciążach widać szybciej ale, że już???? Dopiero 6 tyg za mną 😀
Ja mam już brzuch, nie ma szans żebym weszła w spodnie. To moja 5 ciąża i mam rozejście mięśnia prostego brzucha i wyglądam jakbym była w 5 msc co najmniej. :( w każdej ciąży wywala mi brzuch odrazu.

Ja mam już brzuch, nie ma szans żebym weszła w spodnie. To moja 5 ciąża i mam rozejście mięśnia prostego brzucha i wyglądam jakbym była w 5 msc co najmniej. :( w każdej ciąży wywala mi brzuch odrazu.
u mnie 4 ciaza… chcialam w pracy nic nie mówić do prenatalnych… ale kurde jak to ukryć, nie dość, że brzuch to jeszcze wyglądam jak kupa 🙈🙈🙈

Już brzuch widać?😱
tak, ale wiem, że wiele kobiet w kolejnych ciążach tak ma. Może na razie trzeba się jeszcze zastanowić czy mi się przytyło czy to ciąża ale tak, zaokrąglam się już.
Mojej koleżance w 8 tyg już osoba postronna zadała pyt czy spodziewa się rodzeństwa dla synka 😂

reklama
tak, ale wiem, że wiele kobiet w kolejnych ciążach tak ma. Może na razie trzeba się jeszcze zastanowić czy mi się przytyło czy to ciąża ale tak, zaokrąglam się już.
Mojej koleżance w 8 tyg już osoba postronna zadała pyt czy spodziewa się rodzeństwa dla synka 😂
Moja szwagierka zaszła w drugą ciążę tak jak ja- tuż przed skończeniem roku przez pierwsze dziecko. I też jej bardzo szybko wywaliło brzuch

Do góry