reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Ja to nie wiem czy czuję się tak przez ciążę czy jakieś przeziębienie mnie łapie ale czuję się tragicznie :(

reklama
Wstępnie ginekolog mówiła że jak będę miała czas to abym zbadała w piątek i sobotę. W sobotę nie znalazłam za siebie zastępstwa i musiałam jechać do pracy. Dlatego chciałam jeszcze zbadać jutro i ewentualnie w czwartek rano ale i tak w czwartek na 13 mam już wizytę więc to też już niedlugo

Dziewczyny a kiedy beta zaczyna mniej rosnąć niż te 66% co dwa dni? Obliczyłam że po 4 dniach (czyli jutro) moja beta powinna wynosić minimum 37 tys. Boję się strasznie tego pustego jaja
jak miałam puste jajo to mi zwolniła po 3000 i to był serio mały już przyrost np o 1000 i potem zaczęła spadać…

Ok rozumiem. Dziękuję za wskazówki. Czekam niecierpliwie do czwartku i tyle. Chyba już przesadzam. Wybaczcie 😓
Ciężko tak spokojnie wysiedzieć i nie rozkminiać za dużo, ale co zrobić, musimy uzbroić się w cierpliwość :( ja też się stresuję, czy będzie w piątek serduszko, ale staram się o tym za dużo nie myśleć. Będzie co ma być 🙈

Dziewczyny każda się stresuje, nie ma co się dziwić. Ja niby 5.11 miałam zarodek i bijące serduszko a wraz się stresuje czy 26.11 będzie na pewno nadal wszystko okej i dobrze.

zdecydowałam się pojechać dzisiaj do szpitala, jeszcze serduszko nie bije ale jest ciąża wewnątrzmaciczna ♥️ na jajowodzie mam prawdopodobnie żylaka, którego poprzedni lekarze widzieli jako ciążę

zostawili mnie na obserwacji 2-3 dni bo może inny lekarz zobaczy coś innego, chociaż podobno takie przypadki są ultra rzadkie że jedna ciąża jest pozamaciczna a druga wewnątrz więc lekarz by tego nie podejrzewał w moim przypadku.

Chociaż dziwne jest to że przy becie ponad 8tys lekarz ocenił ciążę na 4 tydzień

Dziewczyny każda się stresuje, nie ma co się dziwić. Ja niby 5.11 miałam zarodek i bijące serduszko a wraz się stresuje czy 26.11 będzie na pewno nadal wszystko okej i dobrze.
Niestety stres w ciąży jest ciągle, martwienie się od wizyty do wizyty. Wyszukiwanie w Internecie każdego bólu 😆

Musimy to przetrwać po prostu

zdecydowałam się pojechać dzisiaj do szpitala, jeszcze serduszko nie bije ale jest ciąża wewnątrzmaciczna ♥️ na jajowodzie mam prawdopodobnie żylaka, którego poprzedni lekarze widzieli jako ciążę

zostawili mnie na obserwacji 2-3 dni bo może inny lekarz zobaczy coś innego, chociaż podobno takie przypadki są ultra rzadkie że jedna ciąża jest pozamaciczna a druga wewnątrz więc lekarz by tego nie podejrzewał w moim przypadku.

Chociaż dziwne jest to że przy becie ponad 8tys lekarz ocenił ciążę na 4 tydzień
Cieszę się że jest wewnątrzmaciczna bo to najważniejsze. Jeśli chodzi o rozwój to faktycznie dziwne a jest możliwe żeby ciąża była młodsza?

reklama
Cieszę się że jest wewnątrzmaciczna bo to najważniejsze. Jeśli chodzi o rozwój to faktycznie dziwne a jest możliwe żeby ciąża była młodsza?
Szczerze mówiąc to wiem dokładnie kiedy był stosunek z którego doszło do zaplodnienia, owulacja była dzień po stosunku potwierdzona tylko paskami owulacyjnymi. Było to 20 października, ostatnia miesiączka 2 października. Owulacja faktycznie była jakoś 3 dni później niż zazwyczaj ale nie powinno mieć to aż takiego znaczenia, chyba

Do góry