reklama
Sosna108
Fanka BB :)
Masz przyrost w normie, w pozamacicznej z reguły jest za niski30 listopada beta wynosiła 33
Wczorajsza 1990
Nie badałam nic, poprzednia ciąża książkowa, jestem też młoda i ginekolożka nie zlecała mi nic dodatkowego
Dzisiejszy wynik będę mieć około 16
Masz teraz dwa wyjścia albo pojechać do szpitala i oni cię tam przebadają,
Albo musisz robić betę co 2 dni, i pójść za 2 dni na usg żeby sprawdzić jak ten pęcherzyk się rozwija
Sosna108
Ja też nie chciałam iść do szpitala, robiłam to samo będąc w domu, czyli badałam betę i jeździłam na usg, w razie silnego bólu —-> szpitalCzekam na wynik dzisiejszej bety… chociaż to chyba moja wymówka.
U mnie w mieście porodówka i ginekologia to jeden oddział, dosłownie na sali możesz trafić kobietę która dopiero urodziła. Boję się że będę strasznie płakać, nie chciałabym innym kobietom psuć pierwszych godzin/ dni z bobasem bo mi się nie udało… a jednak emocjami i płacz nie zawsze możemy kontrolować.
Trochę to odwlekam ale wiem że jutro już będę musiała jechać do szpitala, dzisiaj chciałabym się w jakiś sposób ,,pożegnać”? Przetrawić to wszystko sama żeby nie wpadać w histerię w szpitalu jak tylko zobaczę bobasa..
meeegy
Zaangażowana w BB
tak słyszałam, 105 ud/ minSuper! Słyszałaś serduszko?
Devin
U mnie 1,1 cm dzidzi z pięknie bijącym serduszkiemwg usg 7+1 (w poniedziałek 6+2, w srode 6+5, dzis 7+1.. zaraz się okaże że termin w maju)
Powiedział że większość krwawień w ciąży nie ma przyczyny więc u mnie tak było, nawet i ze skrzepami. Mam się nie martwić, dużo odpoczywać
Powiedział że większość krwawień w ciąży nie ma przyczyny więc u mnie tak było, nawet i ze skrzepami. Mam się nie martwić, dużo odpoczywać
Sylwkachmiel997
Zaangażowana w BB
Dziewczyny mam betę 14325,05 a zarodka brak. To jest zły znak prawda?
Devin
Od 10.000 powinien być zarodek..Dziewczyny mam betę 14325,05 a zarodka brak. To jest zły znak prawda?
amusedxxx
U każdej inaczej wygląda trochę jeszcze musimy poczekać żeby te fasolki nabrały ludzkiego kształtuA to zdjęcie z medi, nie wiem czy dobrej czy złej jakości, w ogóle nie przypomina dosłownie nic
reklama
amusedxxx
tylko USG prawdę powie :/ udało Ci się już złapać jakiś termin?Dziewczyny mam betę 14325,05 a zarodka brak. To jest zły znak prawda?