reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

Jeśli w piątek nadal nic nie zauważą na USG to jadę do polskiej kliniki. Trochę się czuje bezsilna w tej sytuacji, mało się przejmują w UK matkami i ich stanem psychicznym. Uważają że ciąża do 12 tygodnia to nie ciąża i nie ma o co walczyć ani czym się przejmować.
W Polsce dobry lekarz ma dobry sprzęt i myślę że nie powinnaś tracić nadziei , i jeśli masz taką możliwość sprawdzić u dobrego lekarza :)

reklama
Jeśli w piątek nadal nic nie zauważą na USG to jadę do polskiej kliniki. Trochę się czuje bezsilna w tej sytuacji, mało się przejmują w UK matkami i ich stanem psychicznym. Uważają że ciąża do 12 tygodnia to nie ciąża i nie ma o co walczyć ani czym się przejmować.
współczuję Ci, że przerabiasz taki problem w UK. Mieszkałam w tym kraju przez 6 lat więc wiem jak tam prowadzi się ciążę i jak ona jest olewana do 12 tyg.
Wiadomo że nadzieja umiera ostatnia. Ale w tej sytuacji jeśli w 6 TC nadal nie ma zarodka to nie wróży za dobrze. W lipcu moja ciąża zatrzymała się w rozwoju na 6 tygodniu i niestety straciłam ją. Jeśli masz możliwość skonsultuj to u dobrego ginekologa najlepiej polskiego. Trzymam kciuki żeby po prostu okazało się że owulacja była później.

U mnie dzień wyszedł w miarę normalny. Nadal nie mam mdłości, ale sutki masakra jak bolą i podbrzusze pobolewa czasami. No i jest mi tez zimno, chociaż w domu prawie +25. Zamówiłam na Black friday sobie nową kurtkę i dzisiaj przyszła w końcu. Od razu poszłam na spacer, aby przetestować i było mi w niej bardzo zimno. Teraz się zastanawiam czy to przez to, że ta kurtka jest kiepskiej jakości czy przez to, że jest mi bardzo zimno 🤔
mi w ciąży jest giga zimno więc raczej nie w kurtce siedzi problem :D

Miałam podobnie było mi strasznie zimno. Teraz jest trochę lepiej ale czasami kładę się pod kołdrę i gruby koc.
Na mdłości mi niestety nic nie pomaga leki imbie wszystko powoduje jeszcze większe mdłości, ale mam nadzieję że niedługo się skończy i zacznę w końcu normalnie funkcjonować.

U mnie dzień wyszedł w miarę normalny. Nadal nie mam mdłości, ale sutki masakra jak bolą i podbrzusze pobolewa czasami. No i jest mi tez zimno, chociaż w domu prawie +25. Zamówiłam na Black friday sobie nową kurtkę i dzisiaj przyszła w końcu. Od razu poszłam na spacer, aby przetestować i było mi w niej bardzo zimno. Teraz się zastanawiam czy to przez to, że ta kurtka jest kiepskiej jakości czy przez to, że jest mi bardzo zimno 🤔
Obstawiam , ze to nie problem w kurtce 🙈 mi tez jest tak zimno , ze już nie wiem co jeszcze na siebie włożyć 😂

Hej, czy mogłabym również prosić o dołączenie do prywatnej grupy? ;) czytałam z ukrycia, ale nie chciałam tak szybko się ujawniać :D kilka słów o mnie: mam 30 lat, to moja pierwsza ciąża, planowany termin porodu to 19.07, dzisiaj byłam na USG (6+5) widać już zarodek, ale na razie bez czynności bicia serca, więc trochę się stresuję. Kolejna wizyta za 2 tyg. Trzymam za wszystkie kciuki!

Hej, czy mogłabym również prosić o dołączenie do prywatnej grupy? ;) czytałam z ukrycia, ale nie chciałam tak szybko się ujawniać :D kilka słów o mnie: mam 30 lat, to moja pierwsza ciąża, planowany termin porodu to 19.07, dzisiaj byłam na USG (6+5) widać już zarodek, ale na razie bez czynności bicia serca, więc trochę się stresuję. Kolejna wizyta za 2 tyg. Trzymam za wszystkie kciuki!
Witaj 😊 tak , dopisalam Cię do grupy,
Musisz poczekać na link .

Ohh przykro się to czyta , trzymaj się i jesteśmy z Tobą 😘 . Również dodalam Cię do prywatnej grupy , musisz poczekać na link w wiadomości prywatnej .

reklama
Do góry