Estuś
Moderator
GratulacjeCześć Dziewczyny, jestem po wizycie wszystko jest w porządku serduszko bije ❤ tylko jest ich dwoje! Jestem w takim szoku że nie wiem jak sie nazywam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeCześć Dziewczyny, jestem po wizycie wszystko jest w porządku serduszko bije ❤ tylko jest ich dwoje! Jestem w takim szoku że nie wiem jak sie nazywam
Poczekamy. Jeszcze wiele miesięcy czekania przed namiNiestety dziewczyny ja już nie jestem w stanie nic przyspieszyć , na bieżąco wysyłam nicki , teraz wsyzskto w rekach aniaslu .
Tak ale później odpadłam z forum bo mnie obowiązki zjadły@KolorowaCzerń czy ty byłaś na listopadowych 2021 ? Nie wiem czemu ale kojarzę tam twój nick
Aaaa to fajnie dlatego cię kojarzę wiadomka chyba jak wszystkichTak ale później odpadłam z forum bo mnie obowiązki zjadły
Podziwiam pamięć. Ja czasami zapominam jak się nazywamAaaa to fajnie dlatego cię kojarzę wiadomka chyba jak wszystkich
oooo jejjjj to dopiero wieści gratulacje podwójne ! To już mamy Was dwie z bliźniakami cudnie niech tam zdrowo sobie i pięknie rosnąCześć Dziewczyny, jestem po wizycie wszystko jest w porządku serduszko bije ❤ tylko jest ich dwoje! Jestem w takim szoku że nie wiem jak sie nazywam
na klatę to będziesz brać w lipcu dwa skarbySądzę że moja lekarka była w nie mniejszym szoku. kompletnie się tego nie spodziewałam, dwa lata się staraliśmy i nie mieliśmy żadnej stymulacji owulacji. No ale cóż trzeba się z tym oswoić i wziąć to na klatę