MatkaWariatka37
Fanka BB :)
Oj nie zazdroszczę tych wymiotów!!! W żadnej ciąży nie wymiotowałam, jasne jest mi niedobrze i gula w gardle przeszkadza ale nie jest najgorzej. No prawie nie najgorzej bo głodna chodzę a ta gula nie pozwala mi jeść. A strasznie głodna jestem, i bardzo ale to bardzo smakują mi zielone warzywa i mleczne produkty. Chyba czegoś mi brakuje!!na klatę to będziesz brać w lipcu dwa skarby
Jak w ogóle Wasze samopoczucia dziewczyny? bo widzę że różnie ? Ja z jednym maluchem w brzuchu od dwóch dni ledwo ciągnę, załatwiłam sobie receptę na xonvee i dziś wieczorem wezmę, kazałam mężowi wykupić jak będzie wracał z pracy bo nie wiem jak do pracy dam radę iść, poranki, ba do południa to jest jakaś masakra tak gadałam że wcześniej wodą nawet wymiotowałam a teraz jest lepiej ,no mogłam nie krakać bo dziś to wróciło i cały dzień mnie podbija nic a nic nie jest lepiej ale chociaż już nie jak z rana
Dziś doszła zgaga, jestem strasznie zmęczona, oczy mam takie ciężkie, zimno mi ( dziś po domu w kurtce chodziłam) cycki znowu swędzą, czuje się strasznie pełna na żołądku, brzuch troche pobolewa! Wieczorami spodnie odpinam, mąż się śmieje że siadam już jak bym była w 9 miesiącu ale ta pełności brzucha nie pozwala mi siedzieć normalnie! Więc niby ok ale jednak nie ok. O pożaliłam się!!!