reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Hej, zaglądam, trochę mniej się udzielam bo już wróciłam do pracy a córka nadal w domu na antybiotyku. Dzisiaj wieczorem kaszlnelam i mnie mega pociągnęło w macicy i pojawiło się lekkie plamienie. Zobaczymy jak noc. Czy to może być za niski progesteron czy po prostu gwałtowny kaszel mógł to spowodować ? Jak myślicie?

Hej, zaglądam, trochę mniej się udzielam bo już wróciłam do pracy a córka nadal w domu na antybiotyku. Dzisiaj wieczorem kaszlnelam i mnie mega pociągnęło w macicy i pojawiło się lekkie plamienie. Zobaczymy jak noc. Czy to może być za niski progesteron czy po prostu gwałtowny kaszel mógł to spowodować ? Jak myślicie?
Ja też trochę kaszlałam i ciągnęło mnie w dole, ale plamienie nie wystąpiło. Jeśli Ciebie to niepokoi to może warto sprawdzić progesteron albo umówić się na kontrolna wizytę?

Młode moje wstało dziś po 5 🤦‍♂️
Spać się chce ale zapałki w oczy i walczę. Z utęsknieniem czekam na jej drzemkę.
Ostatnio straszny cycuś mamusi z niej jest. Najchętniej cały dzień na kolanach. Bawić się z mama. Mamusiu chodź tu. Mamusiu auto łap. Mamusiu ja włączę z Tobą światło. Mamusiu ja z Tobą do łazienki. Ja Ci spłukane wodę 🤦😂

Spać się chce ale zapałki w oczy i walczę. Z utęsknieniem czekam na jej drzemkę.
Ostatnio straszny cycuś mamusi z niej jest. Najchętniej cały dzień na kolanach. Bawić się z mama. Mamusiu chodź tu. Mamusiu auto łap. Mamusiu ja włączę z Tobą światło. Mamusiu ja z Tobą do łazienki. Ja Ci spłukane wodę 🤦😂
Eh bardzo to urocze! Acz kolwiek wiem jakie to męczące!

Wszystko brzmi tak słodko 🥰

reklama
Eh bardzo to urocze! Acz kolwiek wiem jakie to męczące!

Wszystko brzmi tak słodko 🥰
Wszystko słodkie i kochane i buziaki które sprawiają że się rozplywam. Tylko tak żeby jeszcze mieć 5 minut samotności ❤️
No cóż za 3dni partner ma wolne to chociaż siku zrobię sama 😂 Niestety pracuje po 12godzin więc więcej dni wolnych ale jak już jest w pracy foto prawie się nie widzimy bo wolę spanko 😂🤦

Do góry