A mój też mogłabyś podesłać?Wyslalam Twój nick aniaslu , pewnie rano dostaniesz link do grupy
reklama
Estuś
Moderator
PodesłaneA mój też mogłabyś podesłać?
PierwszaFasolka2020
Fanka BB :)
Hej, zaglądam, trochę mniej się udzielam bo już wróciłam do pracy a córka nadal w domu na antybiotyku. Dzisiaj wieczorem kaszlnelam i mnie mega pociągnęło w macicy i pojawiło się lekkie plamienie. Zobaczymy jak noc. Czy to może być za niski progesteron czy po prostu gwałtowny kaszel mógł to spowodować ? Jak myślicie?
PierwszaFasolka2020
pinnacce
Ja też trochę kaszlałam i ciągnęło mnie w dole, ale plamienie nie wystąpiło. Jeśli Ciebie to niepokoi to może warto sprawdzić progesteron albo umówić się na kontrolna wizytę?Hej, zaglądam, trochę mniej się udzielam bo już wróciłam do pracy a córka nadal w domu na antybiotyku. Dzisiaj wieczorem kaszlnelam i mnie mega pociągnęło w macicy i pojawiło się lekkie plamienie. Zobaczymy jak noc. Czy to może być za niski progesteron czy po prostu gwałtowny kaszel mógł to spowodować ? Jak myślicie?
KolorowaCzerń
Moderator
Hej. Ja jestem technologiczne zero. Mogę prosić Cię o dodanie do grupyWyslalam Twój nick aniaslu , pewnie rano dostaniesz link do grupy
KolorowaCzerń
Moderator
Młode moje wstało dziś po 5
Spać się chce ale zapałki w oczy i walczę. Z utęsknieniem czekam na jej drzemkę.
Ostatnio straszny cycuś mamusi z niej jest. Najchętniej cały dzień na kolanach. Bawić się z mama. Mamusiu chodź tu. Mamusiu auto łap. Mamusiu ja włączę z Tobą światło. Mamusiu ja z Tobą do łazienki. Ja Ci spłukane wodę
Spać się chce ale zapałki w oczy i walczę. Z utęsknieniem czekam na jej drzemkę.
Ostatnio straszny cycuś mamusi z niej jest. Najchętniej cały dzień na kolanach. Bawić się z mama. Mamusiu chodź tu. Mamusiu auto łap. Mamusiu ja włączę z Tobą światło. Mamusiu ja z Tobą do łazienki. Ja Ci spłukane wodę
MatkaWariatka37
Eh bardzo to urocze! Acz kolwiek wiem jakie to męczące!Młode moje wstało dziś po 5
pinnacce
Wszystko brzmi tak słodkoMłode moje wstało dziś po 5
reklama
KolorowaCzerń
Moderator
Eh bardzo to urocze! Acz kolwiek wiem jakie to męczące!
Wszystko słodkie i kochane i buziaki które sprawiają że się rozplywam. Tylko tak żeby jeszcze mieć 5 minut samotnościWszystko brzmi tak słodko
No cóż za 3dni partner ma wolne to chociaż siku zrobię sama Niestety pracuje po 12godzin więc więcej dni wolnych ale jak już jest w pracy foto prawie się nie widzimy bo wolę spanko
Podziel się: