G
guest-1716035268
Gość
dokładnie mamy już prywatnąDziewczyny zgłaszajcie się do prywatnej grupy , już jest dostepna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie mamy już prywatnąDziewczyny zgłaszajcie się do prywatnej grupy , już jest dostepna
Od kiedy uczysz ? My mamy 19 miesięcy i średnio idzieU mnie póki co siły dopisują. Jeszcze do niedawna nosiłam w nosidle Młoda. Latem nawet po górach. Ale staram się nie szarżować. I namawiam Gada małego żeby na 4pietro wchodziła na nogach. Co piętro przystanek regeneracyjny i dyskusje
Nie mogę dołączyć wyświetla się że nie mam uprawnień żeby posty na tej grupie przegladachttps://www.babyboom.pl/forum/temat/lipcoweczki-2024-na-luzie.127106/ dziewczyny klikamy i dołączamy do grupy prywatnej
Czy nie masz przycisku np dołącz do grupy ? Lub poproś o dołączenie do grupy ?Nie mogę dołączyć wyświetla się że nie mam uprawnień żeby posty na tej grupie przegladac
Super ! Witamy a tak się zastanawiałam czy na Naszej grupie będą jakieś bliźniaki dołącz do prywatnej grupyOj coś poszło nie tak.
Moj termin to 7.07.
I będą bliźniaki
Wlasnie chciałam pisać że nietypowe to przywitanie Witamy i gratulacje! Zazdroszczę bliźniakówOj coś poszło nie tak.
Moj termin to 7.07.
I będą bliźniaki
Niestety nie mogę wyskakuje że nie mam uprawnieńWlasnie chciałam pisać że nietypowe to przywitanie Witamy i gratulacje! Zazdroszczę bliźniaków
Jeśli chcesz dołączyć do prywatnego wątku bo tam będzie się pewnie więcej dziać to chyba musisz kliknąć w link i poprosić o dołączenie
@Estuś a może Ty powinnaś wysyłać nicki nowych dziewczyn do administratorki która zakładała nam grupę?Niestety nie mogę wyskakuje że nie mam uprawnień