reklama
KolorowaCzerń
Moderator
Jedziemy na tym samym wózku u mnie wizyta za prawie 2tyg bo 11.12Jak ja się cieszę że u Was tak pięknie idą te wizyty
Nie ukrywam że jest mi też strasznie ciężko czekać prawie 2 tygodnie na pierwszą wizytę. Chciałabym już mieć to za sobą
Do tego wszystkiego młody daje mi w kość bo włączyła mu się mamoza i chciałby być ciągnę noszony, tulonu i tylko ja mogę go ululac do snu. A nie ukrywam że te 10kg do noszenia jest ostatnio cięższe
Doczekamy sie
Mija Młoda na 15kg
U nas 9.7 kg a wysiadam. Ostatnio miałam myśl, że ciężko będzie mi ją odkładać do łóżeczka jak brzuszek będzie większyJedziemy na tym samym wózku u mnie wizyta za prawie 2tyg bo 11.12
Doczekamy sie
Mija Młoda na 15kg
G
guest-1716035268
Gość
Tragedia ktoś mnie źle zapisał i nie ma mojego lekarza, opiznienie ogromne i do tego wizyta bez USG dobrze że chociaż miły lekarz ale ***** się dowiedziałam, wkurzyłam się i czekam w Medicoverze na USG bo ja dzisiaj już chce zobaczyć czy wszystko jest okej, dobrze że był termin na 14 bo aż mi się płakać chciało..
G
guest-1716035268
Gość
Już jestem po USG jest serduszko mamy 6+2 i jak to doktor powiedział nie ma się do czego przyczepić bardzo się cieszę już będę spokojniej spać
No jestem ciekawa jak bedzie u Ciebie , bo ja mam w czwartek i też wtedy 5+6Ja dzisiaj też mam wizytę około 16 , myślę że jeszcze serduszka może nie być bo to 5+6 ,bynajmniej nie mam żadnych mdłości ani dolegliwości także współczuję wam i życzę zdrówka , w 1 ciąży też zero dolegliwości oprócz braku miesiączki
Kasia.dobry
Moderator
Dosłownie na tym samym bo wizyte mam tego samego dnia.Jedziemy na tym samym wózku u mnie wizyta za prawie 2tyg bo 11.12
Doczekamy sie
Mija Młoda na 15kg
Mój ma dopiero 8 miesięcy i taka wagę. Aż się boje co będzie dalej xD
Współczuję stresuTragedia ktoś mnie źle zapisał i nie ma mojego lekarza, opiznienie ogromne i do tego wizyta bez USG dobrze że chociaż miły lekarz ale ***** się dowiedziałam, wkurzyłam się i czekam w Medicoverze na USG bo ja dzisiaj już chce zobaczyć czy wszystko jest okej, dobrze że był termin na 14 bo aż mi się płakać chciało..
MatkaWariatka37
Fanka BB :)
No to po takim wstępie super wieści!!! Gratki wielkie! Wspaniałe wieści.Już jestem po USG jest serduszko mamy 6+2 i jak to doktor powiedział nie ma się do czego przyczepić bardzo się cieszę już będę spokojniej spać
Wspaniale! ! Teraz tylko dotrwać do następnej wizytyJa już po wizycie, chyba znalazłam moją panią doktor, która jest absolutnie wspaniała. Jest pęcherzyk i zarodek coś tam jej zaczynało mrugać jakby przepływ, ale jeszcze dzisiaj za wcześnie na uchwycenie serduszka na doplerze, bo ciąża wychodzi o kilka dni młodsza. Wg kalendarza mam 6+2 a wg USG jej wyszło 5+4. Mówi że na chwilę obecną wszystko wygląda dobrze. Mam kolejną wizytę za tydzień i mówi że wtedy już na pewno będzie Dostałam heparynę i w sumie z jej powodu do niej o tydz wcześniej poszłam. Niby jest dobrze ale znów tydzień niepokoju. No ale tak już będzie raczej do porodu Dostałam cały pakiet badań które muszę zrobić i wyniki już przynieść na następną wizytę czyli te drogie badania mnie teraz czekają.
reklama
Estuś
Moderator
Gratulacje ! tak się cieszę !Już jestem po USG jest serduszko mamy 6+2 i jak to doktor powiedział nie ma się do czego przyczepić bardzo się cieszę już będę spokojniej spać
Podziel się: