reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
@Estuś a może Ty powinnaś wysyłać nicki nowych dziewczyn do administratorki która zakładała nam grupę?
Wiesz co tabelka z większością dziewczyn już poszła i jest zatwierdzona , teraz każda nowa mama jak będzie chciała dołączyć to musi poszukać grupy lipcowe mamy i tam się pojawia przycisk „ dołącz do grupy” lub „ poproś o zatwierdzenie do grupy „ musicie dziewczyny poszukać na telefonach :) jak dalej będzie problem napisze do aniaslu gdzie dziewczyny maja dokładnie klikać :)

Tak dwa spore bobasy😄 Na dzień dzisiejszy wszystko jest dobrze kazde sobie żyję w swoim świecie😁 Choć przyznam szczerze że w pierwszej chwili to się załamałam. Dobrze ze był że mną partner😄
ale cudowna wiadomość ❤️ i też zazdraszczam, zawsze mi się marzyły bliźniaki:) mój mąż pewnie by mi po fabrykę zamknął 😂

Dziewczyny mi te linki nie działają więc nie mam jak dołączyć :( nie umiem znaleść …

Ja po wizycie , ciąża potwierdzona ale narazie pęcherzyk powiedział ze sprawdzimy już serduszko na następnej wizycie za 3 tyg i wtedy też dostanę wszystkie badania :)
Ok napisze do aniaslu , ze te linki nie działają i jak dziewczyny maja dołączyć do grupy :)

reklama
Dziewczyny mi te linki nie działają więc nie mam jak dołączyć :( nie umiem znaleść …

Ja po wizycie , ciąża potwierdzona ale narazie pęcherzyk powiedział ze sprawdzimy już serduszko na następnej wizycie za 3 tyg i wtedy też dostanę wszystkie badania :)
Nie przejmuj się ją też nie mogę znaleźć.

Do góry