Naataaliaa
Moderator
Albo pozostałe 2 moderatorki@Estuś a może Ty powinnaś wysyłać nicki nowych dziewczyn do administratorki która zakładała nam grupę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo pozostałe 2 moderatorki@Estuś a może Ty powinnaś wysyłać nicki nowych dziewczyn do administratorki która zakładała nam grupę?
Wiesz co tabelka z większością dziewczyn już poszła i jest zatwierdzona , teraz każda nowa mama jak będzie chciała dołączyć to musi poszukać grupy lipcowe mamy i tam się pojawia przycisk „ dołącz do grupy” lub „ poproś o zatwierdzenie do grupy „ musicie dziewczyny poszukać na telefonach jak dalej będzie problem napisze do aniaslu gdzie dziewczyny maja dokładnie klikać@Estuś a może Ty powinnaś wysyłać nicki nowych dziewczyn do administratorki która zakładała nam grupę?
O kurczaczki! Gratulacje podwójne! Dwa pęcherzyki?Oj coś poszło nie tak.
Moj termin to 7.07.
I będą bliźniaki
Tak dwa spore bobasy Na dzień dzisiejszy wszystko jest dobrze kazde sobie żyję w swoim świecie Choć przyznam szczerze że w pierwszej chwili to się załamałam. Dobrze ze był że mną partnerO kurczaczki! Gratulacje podwójne! Dwa pęcherzyki?
ale cudowna wiadomość i też zazdraszczam, zawsze mi się marzyły bliźniaki mój mąż pewnie by mi po fabrykę zamknąłTak dwa spore bobasy Na dzień dzisiejszy wszystko jest dobrze kazde sobie żyję w swoim świecie Choć przyznam szczerze że w pierwszej chwili to się załamałam. Dobrze ze był że mną partner
Ok napisze do aniaslu , ze te linki nie działają i jak dziewczyny maja dołączyć do grupyDziewczyny mi te linki nie działają więc nie mam jak dołączyć nie umiem znaleść …
Ja po wizycie , ciąża potwierdzona ale narazie pęcherzyk powiedział ze sprawdzimy już serduszko na następnej wizycie za 3 tyg i wtedy też dostanę wszystkie badania
Nie przejmuj się ją też nie mogę znaleźć.Dziewczyny mi te linki nie działają więc nie mam jak dołączyć nie umiem znaleść …
Ja po wizycie , ciąża potwierdzona ale narazie pęcherzyk powiedział ze sprawdzimy już serduszko na następnej wizycie za 3 tyg i wtedy też dostanę wszystkie badania