Jakbym słyszała swojego gin, to samo powiedziałDobrze bo będzie juz wszystko widać
reklama
G
guest-1716035268
Gość
Ja wizytę mam 28.11 a termin wstępnie 19.07
G
guest-1716035268
Gość
masz termin w moje urodziny15.12 wizyta termin na 5.07
Swoją drogą ciekawe która przy okazji zrobi mi prezent, albo sama sobie zrobię kto wie
nelusia1992
Zaciekawiona BB
Ja tez chętnie dołączę do prywatnej grupki. Nie byli mnie 3 dni i nadrabiam zaległościDzień dobry Dziewczynki !
Jak się macie dziś o poranku ?
Nazbierałam już dość fajna grupkę dziewczyn które chcą dołączyć do prywatnej grupy , dziś postaram się napisać do głównej moderatorki o jej utworzenie , bardzo prosze o podawanie nickow osob które chcą się dopisać . Proszę sprawdź czy Twój nick jest poprawnie napisany :
@Kasia.dobry
@annamaria321
@Naataaliaa
@Mika88
@pinnacce
@Fralex
@Kitsune
@beaunuage
@Paula94
@zolinka_
@Kinga1013
@PierwszaFasolka2020
@Lena049
@NevkaM
@Aurorah
@MatkaJoanna
@Ifi25
@kavangah
@Megi^^
@Inka.85
@MatkaWariatka37
@lolipop23
@Yolandelo
Ps. Proszę także o wybór jeszcze 2 osob na moderatorki , potrzebne są osoby które będą miały czas na forum wiadomo czasem może się coś wydarzyć , dlatego potrzebne są jeszcze dodatkowo 2 osoby
Zgłaszać się dziewczyny kto by chciał
G
guest-1716035268
Gość
oj tak nawet nie przelkniesz dobrze i biegiem... po takim miesiącu 3kg w doł, całe szczęście że tym razem jest nam lepiej cieszę się niemiłosiernie i trzymam by tak już zostałoPierwszy łyk wody i zaraz teraz jeszcze tak nie mam
Estuś
Moderator
Świetny pomysł , możemy tez tak zrobićNa grupie marcowek 2023 miałyśmy fajna tabelkę gdzie były nasze Nicki, imiona, wiek, miasto, termin porodu, pomysł na imię.
Ewentualnie można dodać informacje czy ktoś ma już bobaski, albo coś innego
Hej ja również chętnie dołączę do grupy prywatnej. Nic się nie odzywałam, ale to dlatego że cały czas czuje się na maksa osłabiona i mnie mdli, nawet podczas głupiego przeglądania telefonu. :/
W środę mam drugą wizyte będzie wtedy równo 8+0, trochę się stresuję, bo to moja pierwsza ciąża.
A w sumie Dziewczyny czy wy na takie wizyty potwierdzające zarodek i serduszko szłyście z waszymi partneram?
W środę mam drugą wizyte będzie wtedy równo 8+0, trochę się stresuję, bo to moja pierwsza ciąża.
A w sumie Dziewczyny czy wy na takie wizyty potwierdzające zarodek i serduszko szłyście z waszymi partneram?
reklama
Aurorah
Fanka BB :)
jak byłam w ciąży z córką dwa lata temu to nie można było wchodzić do lekarza bez maseczki i tylko pojedynczo, bo covid. Teraz już można we dwójkę, ale znowu nie mamy co z młodą zrobić w tym czasie więc siłą rzeczy chodziłam i raczej będę chodzić sama natomiast na pierwszej wizycie za dużo nie widać. Jakbym miała wybierać to bym zabrała męża na tą wizytę 12 tc wtedy ludzik już wygląda jak ludzik i chłop będzie miał łatwiej wyobrazić sobie, że to co widzi to nie plamy oleju na drodze tylko np nogi i głowa ale oczywiście jeśli czujecie, że chcecie w tym brać udział od początku to czemu nieHej ja również chętnie dołączę do grupy prywatnej. Nic się nie odzywałam, ale to dlatego że cały czas czuje się na maksa osłabiona i mnie mdli, nawet podczas głupiego przeglądania telefonu. :/
Podziel się: