reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
No ja tez właśnie wybieram się 6+5 hehe o kurczę to niezle , dopiero jak zobaczysz serduszko to Ci ulży 😘 a ile masz lat i ile dzieciaków na pokładzie ? :)

Młoda jestem, bo jeszcze 26.
Mam córkę i synka. ☺️
Byłaś już na wizycie ? U mnie też wychodzi 6+5 w czwartek

Byłam, ale w 4tc i lekarz nic nie zobaczył. Powiedział, ze tak wczesna ciąże wykryje, albo beta, albo testy i tak się stało.
Będzie to druga wizyta i już powinno być serducho.
Stres mam i chce już czwartek żeby mieć głowę spokojna.

Jakieś nudności też ale do zniesienia, w pierwszej ciąży była masakra, na spaghetti miałam cały czas odruch wymiotny
a u nas jutro będzie właśnie spagetti na obiad bo chodzi za mną od wczoraj, mam nadzieję że wejdzie bez problemu jak cała reszta żarełka w tej ciąży 😝
W poprzednich na początku wszystko praktycznie ( łacznie z wodą ) bardzo często lądowało w toalecie...🤢ciężko było

Planujecie jeszcze dzieci?
Mój by chciał jeszcze jedno i różnice 1-2 lat z tym co w brzuchu jest, ale ja raczej jestem już na nie.
Teraz się zdecydowaliśmy, bo to taki najlepszy czas dla Nas, a tym bardziej, ze planujemy z dziećmi się przeprowadzić do uk, a ja chciałam mieć jeszcze ciąże i poród w pl.

Mój by chciał jeszcze jedno i różnice 1-2 lat z tym co w brzuchu jest, ale ja raczej jestem już na nie.
Teraz się zdecydowaliśmy, bo to taki najlepszy czas dla Nas, a tym bardziej, ze planujemy z dziećmi się przeprowadzić do uk, a ja chciałam mieć jeszcze ciąże i poród w pl.
Ja już więcej nie planuję, jestem już za stara 38 lat to już ostatni dzwonek więc nawet jakbym chciała więcej nie zaryzykuję kolejny raz. Po dwóch poronieniach o ile mi się uda mieć to drugie to już mówię fabryka zamknięta. Jeszcze teraz ta heparyna mnie skutecznie zniechęci do kolejnej ciąży. My chcieliśmy żeby córka miała rodzeństwo i dwójka nam wystarczy. Ale oczywiście różnie może być, bo nie wszystko da się w życiu zaplanować 🙂

Ostatnia edycja:
Ja mam 31 lat synka 15 ms i zawsze chcieliśmy miec 2 No może mąż nawet 3 dzieci , ale raczej jak będzie wszystko okej to ta ciaza i koniec :) fajnie by było jakby teraz była dziewczynka 😁 choć zawsze pierwszego chcialam synka i mam , ale tak na prawdę to byle było zdrowe.. czas pokaże co z tego wszystkiego wyjdzie , narazie to w ogóle się nie nakręcam , byle do 4.12 🙈

Dzień dobry Dziewczynki ! 😘
Jak się macie dziś o poranku ?

Nazbierałam już dość fajna grupkę dziewczyn które chcą dołączyć do prywatnej grupy , dziś postaram się napisać do głównej moderatorki o jej utworzenie , bardzo prosze o podawanie nickow osob które chcą się dopisać :) . Proszę sprawdź czy Twój nick jest poprawnie napisany :

@Kasia.dobry
@annamaria321
@Naataaliaa
@Mika88
@pinnacce
@Fralex
@Kitsune
@beaunuage
@Paula94
@zolinka_
@Kinga1013
@PierwszaFasolka2020
@Lena049
@NevkaM
@Aurorah
@MatkaJoanna
@Ifi25
@kavangah
@Megi^^
@Inka.85
@MatkaWariatka37
@lolipop23
@Yolandelo

Ps. Proszę także o wybór jeszcze 2 osob na moderatorki , potrzebne są osoby które będą miały czas na forum :) wiadomo czasem może się coś wydarzyć , dlatego potrzebne są jeszcze dodatkowo 2 osoby :)
Zgłaszać się dziewczyny kto by chciał ;)
Ja bym chciała do grupy prywatnej ;)

Ja chciałam tez zawsze pierwszego synka, ale wyszła córka.
Mam nadzieje, ze będzie teraz drugi syn. 😄
A imiona już jakieś macie wybrane?
U mojego w rodzinie same synki , ostatnio jego siostra tez w wieku 38 zdecydowała się na 3 dziecko bo chciała dziewczynkę a wyszedł chłopiec 🙈 , my z pierwszym chłopcem nie mieliśmy problemu odnośnie imienia jest Oliwier ale do dziewczynki mielibyśmy większy problem bo mi się zupełnie inne podobają niż jemu , jedynie co to chyba Oliwia nam się podoba obojgu.. No to jakby była dziewczynka to Oliwia i Oliwier Haha tez tak dziwnie trochę może 🙈 a jak chłopiec to nie mamy może Szymon..

reklama
Ja w przyszlym roku 36 lat i teraz 3 ciąża więc na 4 się już nie piszę 😜

Do góry