reklama
Ifi25
Moderator
W Gdańsku, ale teleporady można w sumie wybrać z jakiegokolwiek miasta
Na początku prowadził mnie Kamil Stępiński chyba z Katowic i bardzo go polecam ale później nie mogłam dorwać do niego wizyty i przepisałam się do kogoś innego.
Oo, ja tez z Gdańska
Kasia.dobry
Moderator
Super. Jak będą bobasy i będziesz miała ochotę to możemy się wybrać na spacerOo, ja tez z Gdańska
Ifi25
Moderator
Super. Jak będą bobasy i będziesz miała ochotę to możemy się wybrać na spacer
Chętnie.
Myślałaś już, w którym szpitalu będziesz rodzić?
G
guest-1716035268
Gość
o to ja dzisiaj też, padłam wczoraj chyba o 18..mąż mnie obudził na chwilę a sam zasnął...tak więc poszłam spać dalej, obudziły mnie mdłości i właśnie cycki o 4, musiałam jogurt opierdzielic i znów pod kołdrę...wstałam dopiero pół godziny temu pierwsze co to śniadanie bo budzę się tak głodna że mi się płakać chce że jeszcze mucze czekać aż sobie zrobię te śniadanie ja pierdziele co za humorkiSpałam ponad 10h i dalej bym poszła spać.
Córka już biega na dworze z dziećmi i synek niecierpliwy żebym z Nim już teraz poszła..czas się ogarnąć i ruszyć na ten śnieg.
Tak wiec dzień dobry dziewczyny
Kasia.dobry
Moderator
Ostatnio rodziłam w UCK i chyba chciałabym znowu tam. A Ty?Chętnie.
Myślałaś już, w którym szpitalu będziesz rodzić?
Estuś
Moderator
No niezła grupka już się uzbierała Mi zawsze na 1 wizycie u gina zlecają wszysktie pierwsze badania i wcześniej nie robięOoo sporo nas już się uzbierało ja jeszcze w łóżku, nie mam sily w ogole wstać. Pisałyście tu o badaniach- morfologia itd do zrobienia jeszcze przed 1 wizytą. I sie zastanawiam czy tez je zrobic bo mi przy zapisywaniu na wizyte nikt tego nie zlecil..
MatkaWariatka37
Fanka BB :)
Spać też bym mogła, nie mam z tym problemu tylko głupie sny mam i budzę się często ( przez dzieci) ale z zasypianiem nie mam najmniejszych problemówo to ja dzisiaj też, padłam wczoraj chyba o 18..mąż mnie obudził na chwilę a sam zasnął...tak więc poszłam spać dalej, obudziły mnie mdłości i właśnie cycki o 4, musiałam jogurt opierdzielic i znów pod kołdrę...wstałam dopiero pół godziny temu pierwsze co to śniadanie bo budzę się tak głodna że mi się płakać chce że jeszcze mucze czekać aż sobie zrobię te śniadanie ja pierdziele co za humorki
Tak wiec dzień dobry dziewczyny
O a to ja czuje się świetnie dopóki nie zjem, jak już wejdzie śniadanie albo herbata to gola w gardle do wieczora i mdłości, plus że nie wymiotuje.
Macie jakieś aplikacje ciążowe? Ja mam ovu friend boo tam kalendarzyk prowadziłam ale jakoś mało mi się podoba wersja ciążowa!
reklama
G
guest-1716035268
Gość
tez chodzę do Medicover, bo mam pakiet z pracy, ale poszłam tam do nieznanego mi ginekologa właśnie po heparyne, a że fajna babeczka mi się trafiła akurat to może u niej już zostanę. Mam tez lekarza na NFZ, któremu ufam i idę do niego we wtorek. Ja chyba będę prowadzić ciążę tu i tu, no zobaczymy we wtorek -mam nadzieję wielką że usłyszę że wszystko jest dobrze, będę spać spokojniej już, choć troszkę, chociaż pewnie dopiero jak skończę też 9tygdzien i minie moment straty poprzedniej ciąży ten ciężar z tyłu głowy odejdzie i poczuje się pewniej mimo obstawienia lekami i tak milion myśli na minutę i wiem że wiele z Was ma podobnie - dlatego dobrze że mamy tu siebie, nie jesteśmy w tych naszych stresach same, wasze wsparcie mimo że wirtualne jest serio nieocenioneJa właśnie szukam jakiegoś dobrego lekarza na medicover i zastanawiam sie czy jeszcze dodatkowo tez poszukać kogoś prywatnie, w jakim miescie mieszkasz, masz moze kogos do polecenia?
To TSH koniecznie trzeba unormować i sprawdzić tak jak piszesz.
Podziel się: