reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

Spać też bym mogła, nie mam z tym problemu tylko głupie sny mam i budzę się często ( przez dzieci) ale z zasypianiem nie mam najmniejszych problemów 😆
O a to ja czuje się świetnie dopóki nie zjem, jak już wejdzie śniadanie albo herbata to gola w gardle do wieczora i mdłości, plus że nie wymiotuje.

Macie jakieś aplikacje ciążowe? Ja mam ovu friend boo tam kalendarzyk prowadziłam ale jakoś mało mi się podoba wersja ciążowa!
Miałam Preglife i Ciąża+ jeśli dotrwam dalej niż ostatnio to zapewne Preglife zainstaluję.

reklama
Dzień dobry Dziewczynki ! 😘
Jak się macie dziś o poranku ?

Nazbierałam już dość fajna grupkę dziewczyn które chcą dołączyć do prywatnej grupy , dziś postaram się napisać do głównej moderatorki o jej utworzenie , bardzo prosze o podawanie nickow osob które chcą się dopisać :) . Proszę sprawdź czy Twój nick jest poprawnie napisany :

@Kasia.dobry
@annamaria321
@Naataaliaa
@Mika88
@pinnacce
@Fralex
@Kitsune
@beaunuage
@Paula94
@zolinka_
@Kinga1013
@PierwszaFasolka2020
@Lena049
@NevkaM
@Aurorah
@MatkaJoanna
@Ifi25
@kavangah
@Megi^^
@Inka.85
@MatkaWariatka37
@lolipop23

Ps. Proszę także o wybór jeszcze 2 osob na moderatorki , potrzebne są osoby które będą miały czas na forum :) wiadomo czasem może się coś wydarzyć , dlatego potrzebne są jeszcze dodatkowo 2 osoby :)
Zgłaszać się dziewczyny kto by chciał ;)
ja bym chciała ale się w choooooj boję i mam paraliż mozgu 😂 czekam jak na szpilkach aż we wtorek mi mój lekarz powie "ciesz się!" to dopiero zacznę chyba 🫣 wstyd mi i przepraszam to moje wyczekane dziecko każdego dnia, ale tak się boję znów rozczarowania że mam nogi jak z waty 🥹 cały czas nie mogę uwierzyć że to się dzieje, byłam nastawiona na walkę w klinice niepłodności, w grudniu mieliśmy z mężem iść na badania dostaliśmy skierowania na całe mnóstwo różnych badań, wiecie...ja nawet jeszcze tego nie odwołałam..odwołam dopiero we wtorek jak będzie ok 🥹

O proszę, dziś wstałam i nic. Żadnych mdłości, guli w gardle, nic tylko się cieszyć! Za to cycki dają się znowu we znaki, czy wy też po nocy macie takie duże, nabrzmiałe? W dzień tego nie czuję ale w nocy strasznie.

A i ile teraz pijecie? Bo ja to ogólnie jestem mało pijąca, jak dobije do 600 ml wody to jest sukces. Średnio herbata rano, herbata popołudniu i do kolacji. Muszę nauczyć Sie pić pomiędzy...
Ja w nocy jak wstaję do toalety to czuje ze są nabrzmiale i trochę pobolewają. Co do picia też mam problem i się zmuszam. Ja pije na fzien 2 do 3 herbat plus staram się że 3 do 4 szklanek wody, chociaż od jakiś 2 dni sięgam częściej po wodę bo mnie suszy.

Dzień dobry Dziewczynki ! 😘
Jak się macie dziś o poranku ?

Nazbierałam już dość fajna grupkę dziewczyn które chcą dołączyć do prywatnej grupy , dziś postaram się napisać do głównej moderatorki o jej utworzenie , bardzo prosze o podawanie nickow osob które chcą się dopisać :) . Proszę sprawdź czy Twój nick jest poprawnie napisany :

@Kasia.dobry
@annamaria321
@Naataaliaa
@Mika88
@pinnacce
@Fralex
@Kitsune
@beaunuage
@Paula94
@zolinka_
@Kinga1013
@PierwszaFasolka2020
@Lena049
@NevkaM
@Aurorah
@MatkaJoanna
@Ifi25
@kavangah
@Megi^^
@Inka.85
@MatkaWariatka37
@lolipop23

Ps. Proszę także o wybór jeszcze 2 osob na moderatorki , potrzebne są osoby które będą miały czas na forum :) wiadomo czasem może się coś wydarzyć , dlatego potrzebne są jeszcze dodatkowo 2 osoby :)
Zgłaszać się dziewczyny kto by chciał ;)
Mnie prosze dodac do tej grupy! 😁

Ja za to na sama mysl o jedzeniu mam okropne mdlosci, jeszcze nie zdarzyło mi sie wymiotowac ale jestem ciagle glodna i nie wiem na co mam ochote bo wlasnie o czym nie pomysle to az sie zielona robie 🥲 To mnie meczy najbardziej. Nie wiem tez czy to nie po czesci wina duphastonu..
Dzisiaj mam impreze andrzejkowa ale kompletnie nie chce mi sie tam isc :( nie moge zrezygnowac bo poszla na to dosc duza kwota, a jak rezerwowalismy to jeszcze nie wiedzialam o ciazy 😏 I tak nie potancze bo przez to plamienie w zeszlym tygodniu lekarz zakazal jakiejkolwiek aktywnosci fizycznej, wysilku itp… No lipa straszna. Jeszcze bede kierowca a u nas pogoda dzisiaj straszna, snieznie, slisko, zimno 🙈

reklama
Do góry