Estuś
Moderator
Dodana !Mnie prosze dodac do tej grupy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dodana !Mnie prosze dodac do tej grupy!
Ohh to zrozumiałe.. ten strach ! Ale nie martw sie , na pewno będzie wszystko dobrzeja bym chciała ale się w choooooj boję i mam paraliż mozgu czekam jak na szpilkach aż we wtorek mi mój lekarz powie "ciesz się!" to dopiero zacznę chyba wstyd mi i przepraszam to moje wyczekane dziecko każdego dnia, ale tak się boję znów rozczarowania że mam nogi jak z waty cały czas nie mogę uwierzyć że to się dzieje, byłam nastawiona na walkę w klinice niepłodności, w grudniu mieliśmy z mężem iść na badania dostaliśmy skierowania na całe mnóstwo różnych badań, wiecie...ja nawet jeszcze tego nie odwołałam..odwołam dopiero we wtorek jak będzie ok
mi lekarka powiedziała żeby tego powietrza nie wypuszczaćDziewczyny jak robicie zastrzyki z heparyny to usuwacie powietrze ze strzykawki czy wstrzykujecie razem z nim? Znalazłam w internecie dwie sprzeczne szkoły i nie wiem jak się to powinno prawidłowo robić? Z powietrzem czy bez
o to ja dzisiaj też, padłam wczoraj chyba o 18..mąż mnie obudził na chwilę a sam zasnął...tak więc poszłam spać dalej, obudziły mnie mdłości i właśnie cycki o 4, musiałam jogurt opierdzielic i znów pod kołdrę...wstałam dopiero pół godziny temu pierwsze co to śniadanie bo budzę się tak głodna że mi się płakać chce że jeszcze mucze czekać aż sobie zrobię te śniadanie ja pierdziele co za humorki
Tak wiec dzień dobry dziewczyny
Ostatnio rodziłam w UCK i chyba chciałabym znowu tam. A Ty?
Spać też bym mogła, nie mam z tym problemu tylko głupie sny mam i budzę się często ( przez dzieci) ale z zasypianiem nie mam najmniejszych problemów
O a to ja czuje się świetnie dopóki nie zjem, jak już wejdzie śniadanie albo herbata to gola w gardle do wieczora i mdłości, plus że nie wymiotuje.
Macie jakieś aplikacje ciążowe? Ja mam ovu friend boo tam kalendarzyk prowadziłam ale jakoś mało mi się podoba wersja ciążowa!
dobra ja to mówią raz kozie śmierć, możesz wpisywać masz rację trzeba wierzyć w sukces tej misji !Ohh to zrozumiałe.. ten strach ! Ale nie martw sie , na pewno będzie wszystko dobrze
To czy na dzień dzisiejszy mogę Cię wpisać jako moderator ? Ogólnie będę sie starać ogarniać wszystkie wizyty itd ale wiecie jak to jest , może będzie tak ze skończę szybciej ciąże wtedy będę musiała zrezygnować i będą jeszcze dwie moderatorki na takiej zasadzie
mi kazali do końca i na spokojnie dopiero po chwili wyciągać krecąc tą igła powoli.. ale czy jest to prawidłowo?nie wiem.. nigdy nie musiałam sobie nic wstrzykiwaćDziewczyny jak robicie zastrzyki z heparyny to usuwacie powietrze ze strzykawki czy wstrzykujecie razem z nim? Znalazłam w internecie dwie sprzeczne szkoły i nie wiem jak się to powinno prawidłowo robić? Z powietrzem czy bez
Świetnie ! To już mamy komplet W takim razie zabieram sie za tworzenie grupy prywatnejdobra ja to mówią raz kozie śmierć, możesz wpisywać masz rację trzeba wierzyć w sukces tej misji !