reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

Bydgoszcz 😆

Jakim cudem macie tak szybko po umawiane wizyty??
ja umówiłam wizytę już z miesiąc temu, miałam iść skonstulować moje wyniki z trombofilii a tu się okazuje że wizyta ciążowa 😁 udało się w pierwszym cyklu, w sumie 3x się tylko przytulaliśmy a patrzyłam na owulację wg tego kalendarzyka z kwiatkiem także udało nam się wstrzelić 😅

reklama
ja umówiłam wizytę już z miesiąc temu, miałam iść skonstulować moje wyniki z trombofilii a tu się okazuje że wizyta ciążowa 😁 udało się w pierwszym cyklu, w sumie 3x się tylko przytulaliśmy a patrzyłam na owulację wg tego kalendarzyka z kwiatkiem także udało nam się wstrzelić 😅
Tak myślałam! Coś za szybko te wizyty. U nas prywatnie czeka się 3 a nawet 4 tyg.

Dziewczyny czy Was tez tak pobolewa podbrzusze jak pochodzicie ? Dzisiaj cały dzień mam taki dyskomfort
ja często czuję ból podbrzusza, raz jakieś ciągnięcie teraz no leżę i mnie kłuje, a robi się Wam już ta kreska ciemna do pępka? Bo mi jakby coś zaczyna się przebarwiać

reklama
Do góry