reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

Bydgoszcz 😆

Jakim cudem macie tak szybko po umawiane wizyty??
Ooo ja do Bydgoszczy mam 60 km 🙈😅 mam tam rodzinę.

Już nie mogę spać, dziś idę powtórzyć betę plus poziom witamin ,pakiet tarczycowy itp
W ostatniej ciąży prawie 4 lata temu chodziłam na nfz i byłam bardzo średnio zadowolona, nie jestem jeszcze umówiona do gin, dziś będę dzwonić. Nie wiem jak w pracy przyjmą że nie wracam 🙈 miałam od stycznia wrócić do pracy ale tak średnio mi się chciało szczerze mówiąc. Marzyła mi się edukacja domowa dla młodszej, starsza corka chwilę tez była i wróciła do systemu w liceum ale ed wspomina jako najlepszy czas. Wczoraj rozmawiałam z mężem i marzy nam się porod domowy 🙈 czy nam na stare lata już nie "odwala"? 😂

reklama
Ja okolice Grodziska Maz. :)
Boze dziewczyny czy wy tez nie mozecie spac od wczesnych godzin???
Ja od tygodnia wstaje kolo 5-6. No i dalej juz nie zasne. Probuje sie potrzymac do 22-23 wieczoramiale to i tak nic nie daje.
Mialam dzisiaj jeszcze taki glupiii sen 🙈 Snilo mi sie, ze urodzilam dwoch chlopcow, roznil ich tylko miesiac 😆 W sensie urodzil sie jeden, a za miesiac drugi. No i jeden byl mulatem 😆 Tragedia te sny…

Dziewczyny mam pytanie moze wy sie orientujecie. Jezeli dzisiaj jest 5+4 to czyli mam mowic, ze jestem w 5, czy 6 tygodniu ciąży? Już zgłupiałam.

Ja okolice Grodziska Maz. :)
Boze dziewczyny czy wy tez nie mozecie spac od wczesnych godzin???
Ja od tygodnia wstaje kolo 5-6. No i dalej juz nie zasne. Probuje sie potrzymac do 22-23 wieczoramiale to i tak nic nie daje.
Mialam dzisiaj jeszcze taki glupiii sen 🙈 Snilo mi sie, ze urodzilam dwoch chlopcow, roznil ich tylko miesiac 😆 W sensie urodzil sie jeden, a za miesiac drugi. No i jeden byl mulatem 😆 Tragedia te sny…
Ja wstaje 4.20 do pracy 😆
Dziewczyny mam pytanie moze wy sie orientujecie. Jezeli dzisiaj jest 5+4 to czyli mam mowic, ze jestem w 5, czy 6 tygodniu ciąży? Już zgłupiałam.
Mój dr zawsze mówi skończone czyli 5

Przeżyłam badanie czekam aż mąż po mnie przyjedzie bo jakiś huragan się rozkręcił 🙈 a ja tu tyle godzin bez jedzenia 🥹

reklama
Dziewczyny a macie problemu z cerą? Ja mam straszną na buzi i na szyi ciągle robią mi się białe krostki

Do góry