Kinga1013
Fanka BB :)
ja tak samo tylko mam 5t3dTeż mam jutro wizytę tyle, że prywatnie i to będzie 5t+4d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak samo tylko mam 5t3dTeż mam jutro wizytę tyle, że prywatnie i to będzie 5t+4d
aktualnie Rzeszów, po nowym roku jak się wszystko ułoży okolice BielskaDziewczyny, a skąd jesteście?
Ja śląsk okolice Katowic
wow ale widoki u nas dzisiaj cały dzien pochmurno i deszcz ale i tak nie ma co narzekać na tegoroczną jesieńHej laski. Super, ze jest nas coraz więcej. Gratulacje
Nie dawno wróciłam ze spaceru z psami. Pięknie dzisiaj jest
Ja tez okolice KatowicDziewczyny, a skąd jesteście?
Ja śląsk okolice Katowic
o fajnie i widzę że w tym samym wieku jesteśmy bo ja też 88rJa tez okolice Katowic
Fajnie ze ktoś z bliska z dziewczynami z forum z maja 2022 mam super kontakt ale one wszystkie rozsiane po całej Polsceo fajnie i widzę że w tym samym wieku jesteśmy bo ja też 88r
BydgoszczDziewczyny, a skąd jesteście?
Ja śląsk okolice Katowic
Jak z bajkiHej laski. Super, ze jest nas coraz więcej. Gratulacje
Nie dawno wróciłam ze spaceru z psami. Pięknie dzisiaj jest