@MatkaWatiatka37 Ja mam 35 więc podobnie do Was dziewczyny
trochę mi głowa świruje po lipcowym poronieniu ale na szczęście jutro wizyta więc może troszkę się uspokoję choć to dopiero 5tc będzie więc serduszko jeszcze raczej nie będzie biło
..
Z probiotykami różnie, co akurat kupię, ogólnie też nie jestem nijak zdiagnozowana ale objawy pasują i zauważyłam, że jak mam atak to po probiotykach się uspokaja, więc tak sobie suplementuję. Tym stoperanem nie powinnaś zaszkodzić dziecku tak jak alkoholem we wczesnym etapie kiedy jeszcze się nie wie, że się jest w dwupaku, natura tak to wymyśliła że powinno być dobrze
Ja mam 2 córy 13 i 10lat z poprzedniego małżeństwa.
@nelusia1992 mnie oprócz 'czucia' podbrzusza i zaparć w tej chwili nic więcej nie doleja, trochę się tym martwię, bo nawet w poprzedniej poronionej bolały mnie piersi a teraz nic
@Yolandelo ja w pierwszej ciąży też byłam na zabawie sylwestrowej, mogłam być mniej więcej na takim etapie jak teraz jesteśmy, bo młoda urodziła się w sierpniu, dlatego jak się dobrze będziesz czuła to jak najbardziej korzystaj i idź, bo po porodzie się skończą imprezki
, a jak się będziesz słabo czuła to zawsze możecie szybciej wyjść