reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

Witam. Nieśmiało chciałabym się przywitać! Dziś zrobiłam test. Termin wychodzi mi między 11-14 lipiec z kalkulatorów, cykle miałam średnio co 25-28 dni.
Do lekarza będę się dopiero jutro zapisywać.
W środę 1.11 miałam plamienie Implantacyjne, potem lekkie skurcze a po dobie wszystkie objawy takie przed @ jakie miałam zniknęły więc nie liczyłam na dwie kreski! ( zawsze w ciąży pierwsze co to bolały mnie piersi a teraz nic)
To nasza 4 ciąża i będzie 4 dziecko. Mam 37 lat, według kalkulatorów dziś zaczynam równo 4 +0😀

Załączniki

• IMG_20231105_065029.jpg
    IMG_20231105_065029.jpg
    838,1 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Test vitam. Prawie od razu widać ten cień. Co sądzicie? Czułość 10 jutro od rana zrobię może czulosc 25 jak zamknięte laboratoria.. nie chcę narobić sobie zbytniej nadziei. I na bielizna kreski widzę 🤣🤣
Widać kreseczkę i jest różowa ładna. Jutro a raczej dziś zrób jak masz też test o czułości 10 powinna być ciemniejsza! Bo przy 25 może nie wyłapać a ty sie będziesz niepotrzebnie stresować.

Witam. Nieśmiało chciałabym się przywitać! Dziś zrobiłam test. Termin wychodzi mi między 11-14 lipiec z kalkulatorów, cykle miałam średnio co 25-28 dni.
Do lekarza będę się dopiero jutro zapisywać.
W środę 1.11 miałam plamienie Implantacyjne, potem lekkie skurcze a po dobie wszystkie objawy takie przed @ jakie miałam zniknęły więc nie liczyłam na dwie kreski! ( zawsze w ciąży pierwsze co to bolały mnie piersi a teraz nic)
To nasza 4 ciąża i będzie 4 dziecko. Mam 37 lat, według kalkulatorów dziś zaczynam równo 4 +0😀
Gratulacje 🥰 wiek i liczba dzieci podobna :) ja wg kalkulatora termin mam na 16 lipca. W jakim wieku masz dzieci? U mnie 17, 15 i 3 jestem obecnie na urlopie wychowawczym.

Gratulacje 🥰 wiek i liczba dzieci podobna :) ja wg kalkulatora termin mam na 16 lipca. W jakim wieku masz dzieci? U mnie 17, 15 i 3 jestem obecnie na urlopie wychowawczym.
Dziekuje. 14, 8, 5. Fajnie ze nie jestem tu sama jeśli chodzi o wiek😀 robisz betę? Ja nigdy nie robiłam, ale teraz wiek trochę mnie martwi.

Bierzecie jakieś suple? Ja aktualnie kończę pragną start. I zastanawiam się czy przejść na pragną plus czy może prenatal uno. Bo te z DHA to od 13 tygodnia??

Bierzecie jakieś suple? Ja aktualnie kończę pragną start. I zastanawiam się czy przejść na pragną plus czy może prenatal uno. Bo te z DHA to od 13 tygodnia??
gratulacje!!! Od lipca potajemnie podczytuję kreski, choć w tym miesiącu dziewczyny tak dają czadu, że już chyba nie nadgonię, bardzo się cieszę, obyś została z nami do lipca ❤️

ja biorę puerię bo mam mutacje a tam jest metylowany kwas, poza tym biorę sobię probiotyki na jelita (chyba mam zespół jelita drażliwego) i acard 150mg bo czekam na juttzejszą wizytę, mam nadzieję, że dostanę refundowaną heparynę

Ja biorę omegamed Optima start i nie zmieniam :) tam jest dha, wybrałam te, bo w poprzedniej ciąży lekarka mi polecała i dlatego, że one są dla planujących ciążę i w I trymestrze, więc nie trzeba nic zmieniać

reklama
gratulacje!!! Od lipca potajemnie podczytuję kreski, choć w tym miesiącu dziewczyny tak dają czadu, że już chyba nie nadgonię, bardzo się cieszę, obyś została z nami do lipca ❤️
Dziękuję! Oj tak na kreskach dużo się dzieje! Mam nadzieję że jeszcze kilka dziewczyn przejdzie tu na liptowski na kolejne 9mies. A reszta na sierpniowych tak jak się umawialy!

Do góry