Estuś
Moderator
No szkoda , bo kiedyś było tak ze moderator grupy przyjmował dziewczyny od razu jak ktoś chciał dołączyć a teraz trzeba wysyłać listę z nickami do administratorki i trzeba czekać..Szkoda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No szkoda , bo kiedyś było tak ze moderator grupy przyjmował dziewczyny od razu jak ktoś chciał dołączyć a teraz trzeba wysyłać listę z nickami do administratorki i trzeba czekać..Szkoda
No trudno to czekamy dalej dziewczyny jak planujecie pracować? Jak najdłużej siły pozwolą czy jednak lepiej się oszczędzać? Nie mówię oczywiście o przypadkach kiedy jest wskazanie do leżenia lub inne przeciwskazania lekarskie.No szkoda , bo kiedyś było tak ze moderator grupy przyjmował dziewczyny od razu jak ktoś chciał dołączyć a teraz trzeba wysyłać listę z nickami do administratorki i trzeba czekać..
No trudno to czekamy dalej dziewczyny jak planujecie pracować? Jak najdłużej siły pozwolą czy jednak lepiej się oszczędzać? Nie mówię oczywiście o przypadkach kiedy jest wskazanie do leżenia lub inne przeciwskazania lekarskie.
Ja planuję pracować tak długo, jak tylko będę w stanie. Tym bardziej, że stety niestety końcem października podpisałam aneks - zmieniam stanowisko wewnątrz firmy na coś zupełnie nowego. Oczywiście już zaczęłam się stresować i przeżywać, że ledwo przyjdę i zacznę pracę, a niedługo będę musiała uciekać na dłuższy urlop… wiadomo, że dziecko ważniejsze, ale jednak takie głupie myśli mi się pojawiają.
A Ty jak planujesz?
hej, jestem po wizycie ogólnie wszystko ok zarodek odpowiada wiekowi ciąży serduszko bije ale coś mu pępowina się nie podoba, że coś za gruba bądź splatana i dał mi skierowanie na prenatalne bezpłatne bo chce być pewny czy wszystko okTrzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Daj koniecznie znać po wizycie. Mi tez na drugiej wizycie powiedziano, ze nie wyglada idealnie i szanse są pół na pół. Jednak póki, co wszystko jest dobrze i Tobie tego życzę
hej, jestem po wizycie ogólnie wszystko ok zarodek odpowiada wiekowi ciąży serduszko bije ale coś mu pępowina się nie podoba, że coś za gruba bądź splatana i dał mi skierowanie na prenatalne bezpłatne bo chce być pewny czy wszystko ok
między 11-13 jutro będę umawiać to się dowiem dokładnie kiedy, 11 tydzień będę miała 4 stycznia. Czuje się ogólnie dobrze tylko znów stres czy na pewno ok jest i to czekanie do prenatalnychO to trochę dobrych wieści wpadło, oby z reszta tez ok, trzymam kciuki. Kiedy te badania, 11-14 tydzień? Ja bede szła w styczniu. Jak się czujesz po wizycie?
a Ty już masz umówione badania prenatalne?O to trochę dobrych wieści wpadło, oby z reszta tez ok, trzymam kciuki. Kiedy te badania, 11-14 tydzień? Ja bede szła w styczniu. Jak się czujesz po wizycie?
między 11-13 jutro będę umawiać to się dowiem dokładnie kiedy, 11 tydzień będę miała 4 stycznia. Czuje się ogólnie dobrze tylko znów stres czy na pewno ok jest i to czekanie do prenatalnych
a Ty już masz umówione badania prenatalne?