reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

Hej! Dołączam:) kartę ciąży będę miała zakładaną dopiero we wtorek, z om termin 22.07, ale byłam już na usg i serduszko puka w rytmie chacha :) chociaż lekarz powiedział, że ciąża jest młodsza o tydzień niż wynika z om.
To będzie nasze drugie maleństwo ❤️ pierwszy synek ma skończone 2latka i już wie, że w brzuszku rośnie mu braciszek lub siostrzyczka ❤️
Rodzinie planujemy powiedzieć w święta obdarowując synka książeczka "Czekamy na dzidziusia" 😜
Poprzednia ciąża bezproblemowo - w tej dopiero kilka dni temu zaczęłam normalnie jeść - miałam jakiś makabryczny jadłowstręt i zmuszalam się by dostarczać organizmowi tego co potrzebuje. Także zapowiada się ciekawie!

reklama
Hej! Dołączam:) kartę ciąży będę miała zakładaną dopiero we wtorek, z om termin 22.07, ale byłam już na usg i serduszko puka w rytmie chacha :) chociaż lekarz powiedział, że ciąża jest młodsza o tydzień niż wynika z om.
To będzie nasze drugie maleństwo ❤️ pierwszy synek ma skończone 2latka i już wie, że w brzuszku rośnie mu braciszek lub siostrzyczka ❤️
Rodzinie planujemy powiedzieć w święta obdarowując synka książeczka "Czekamy na dzidziusia" 😜
Poprzednia ciąża bezproblemowo - w tej dopiero kilka dni temu zaczęłam normalnie jeść - miałam jakiś makabryczny jadłowstręt i zmuszalam się by dostarczać organizmowi tego co potrzebuje. Także zapowiada się ciekawie!
hej hej witamy, mamy prywatną grupę więc jak będziesz chętna i aktywna i zbierze się kilka osób to @Estuś będzie wysyłała prośbę o dołączenie do moderatorki :)

Hej, witaj :) gratuluje! U mnie poki co 23.07, tez się zastanawiam, czy rodzinie nie oglosic w święta, czy może jeszcze poczekać. U mnie pierwsza była poroniona, wiec tak jakoś ciężko mi wyluzować w pełni.

Hej, witaj :) gratuluje! U mnie poki co 23.07, tez się zastanawiam, czy rodzinie nie oglosic w święta, czy może jeszcze poczekać. U mnie pierwsza była poroniona, wiec tak jakoś ciężko mi wyluzować w pełni.
Rozumiem, wydaje mi się, że najlepiej będzie jak zrobisz zgodnie z tym, co czujesz. Do niczego się nie zmuszaj ❤️ dużo dobrego ❤️
hej hej witamy, mamy prywatną grupę więc jak będziesz chętna i aktywna i zbierze się kilka osób to @Estuś będzie wysyłała prośbę o dołączenie do moderatorki :)
A dziękuję, nie wiem czy będę miała czas na dużą aktywność:) Mały ciągle choruje, a.my z nim na zmianę, już trzeci miesiąc...

Hej 🙂 Gratulacje! Ja mam termin 25.07 i u mnie też młodsza o 3 dni 😉. Oj z jedzeniem to faktycznie nie ciekawie, ja miałam duże mdłości ale puki co trochę się uspokoiło.

My też planujemy powiedzieć w Święta, mieliśmy trochę wątpliwości, ale ostatnio ciężko nam to ukrywać plus raczej z rodzinami jesteśmy blisko, więc chcemy, żeby wiedzieli o wszystkim, co potencjalnie może się wydarzyć.
My zamierzamy dać znać przy pomocy fotoksiążek z naszego wesela, które wręczamy pod choinkę 😀 na koniec dołączymy zdjęcie z USG.
Powiem Wam, że co do objawów, to od dwóch dni jest lepiej, w tamtym tygodniu mdłości prawie cały dzień, ciagle musiałam coś jeść, żeby jako tako funkcjonować 😆 spało mi się też średnio, ale tu na szczęście też widzę poprawę 😊

Hej, co z tym dołączeniem do prywatnej grupy? Czekam już tydzień na link i nadal cisza ?
Hej :) Tak jak już wcześniej pisałam , lista została wysłana w zeszła niedziele a nawet i drugi raz w środę . Wiec ja już nie mam wpływu na reszte , może administratorka nie ma czasu 🤷🏼‍♀️ zazwyczaj trwało to 2-3 dni :)

Załączniki

• IMG_7071.png
    IMG_7071.png
    153,2 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_7072.png
    IMG_7072.png
    64,6 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry