reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

Hej! Dołączam:) kartę ciąży będę miała zakładaną dopiero we wtorek, z om termin 22.07, ale byłam już na usg i serduszko puka w rytmie chacha :) chociaż lekarz powiedział, że ciąża jest młodsza o tydzień niż wynika z om.
To będzie nasze drugie maleństwo ❤️ pierwszy synek ma skończone 2latka i już wie, że w brzuszku rośnie mu braciszek lub siostrzyczka ❤️
Rodzinie planujemy powiedzieć w święta obdarowując synka książeczka "Czekamy na dzidziusia" 😜
Poprzednia ciąża bezproblemowo - w tej dopiero kilka dni temu zaczęłam normalnie jeść - miałam jakiś makabryczny jadłowstręt i zmuszalam się by dostarczać organizmowi tego co potrzebuje. Także zapowiada się ciekawie!

reklama
Hej! Dołączam:) kartę ciąży będę miała zakładaną dopiero we wtorek, z om termin 22.07, ale byłam już na usg i serduszko puka w rytmie chacha :) chociaż lekarz powiedział, że ciąża jest młodsza o tydzień niż wynika z om.
To będzie nasze drugie maleństwo ❤️ pierwszy synek ma skończone 2latka i już wie, że w brzuszku rośnie mu braciszek lub siostrzyczka ❤️
Rodzinie planujemy powiedzieć w święta obdarowując synka książeczka "Czekamy na dzidziusia" 😜
Poprzednia ciąża bezproblemowo - w tej dopiero kilka dni temu zaczęłam normalnie jeść - miałam jakiś makabryczny jadłowstręt i zmuszalam się by dostarczać organizmowi tego co potrzebuje. Także zapowiada się ciekawie!
hej hej witamy, mamy prywatną grupę więc jak będziesz chętna i aktywna i zbierze się kilka osób to @Estuś będzie wysyłała prośbę o dołączenie do moderatorki :)

Hej, witaj :) gratuluje! U mnie poki co 23.07, tez się zastanawiam, czy rodzinie nie oglosic w święta, czy może jeszcze poczekać. U mnie pierwsza była poroniona, wiec tak jakoś ciężko mi wyluzować w pełni.

Hej, witaj :) gratuluje! U mnie poki co 23.07, tez się zastanawiam, czy rodzinie nie oglosic w święta, czy może jeszcze poczekać. U mnie pierwsza była poroniona, wiec tak jakoś ciężko mi wyluzować w pełni.
Rozumiem, wydaje mi się, że najlepiej będzie jak zrobisz zgodnie z tym, co czujesz. Do niczego się nie zmuszaj ❤️ dużo dobrego ❤️
hej hej witamy, mamy prywatną grupę więc jak będziesz chętna i aktywna i zbierze się kilka osób to @Estuś będzie wysyłała prośbę o dołączenie do moderatorki :)
A dziękuję, nie wiem czy będę miała czas na dużą aktywność:) Mały ciągle choruje, a.my z nim na zmianę, już trzeci miesiąc...

Hej 🙂 Gratulacje! Ja mam termin 25.07 i u mnie też młodsza o 3 dni 😉. Oj z jedzeniem to faktycznie nie ciekawie, ja miałam duże mdłości ale puki co trochę się uspokoiło.

My też planujemy powiedzieć w Święta, mieliśmy trochę wątpliwości, ale ostatnio ciężko nam to ukrywać plus raczej z rodzinami jesteśmy blisko, więc chcemy, żeby wiedzieli o wszystkim, co potencjalnie może się wydarzyć.
My zamierzamy dać znać przy pomocy fotoksiążek z naszego wesela, które wręczamy pod choinkę 😀 na koniec dołączymy zdjęcie z USG.
Powiem Wam, że co do objawów, to od dwóch dni jest lepiej, w tamtym tygodniu mdłości prawie cały dzień, ciagle musiałam coś jeść, żeby jako tako funkcjonować 😆 spało mi się też średnio, ale tu na szczęście też widzę poprawę 😊

Hej, co z tym dołączeniem do prywatnej grupy? Czekam już tydzień na link i nadal cisza ?
Hej :) Tak jak już wcześniej pisałam , lista została wysłana w zeszła niedziele a nawet i drugi raz w środę . Wiec ja już nie mam wpływu na reszte , może administratorka nie ma czasu 🤷🏼‍♀️ zazwyczaj trwało to 2-3 dni :)

Załączniki

• IMG_7071.png
    IMG_7071.png
    153,2 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_7072.png
    IMG_7072.png
    64,6 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry