MatkaWariatka37
Fanka BB :)
Jak liczycie tygodnie? Jak jest np 7+4 to mówicie że jesteście w 7 czy 8 tygodniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nigdy nie wiem i mówię 9+3 np albo po prostu 9Jak liczycie tygodnie? Jak jest np 7+4 to mówicie że jesteście w 7 czy 8 tygodniu?
Mi gin powiedział , ze wtedy się mówi ze w 7Jak liczycie tygodnie? Jak jest np 7+4 to mówicie że jesteście w 7 czy 8 tygodniu?
ja juz zdurniałam i mówię zgodnie z tym co mi apka wyrzuci czyli np 8+6Jak liczycie tygodnie? Jak jest np 7+4 to mówicie że jesteście w 7 czy 8 tygodniu?
Dla mnie możesz iść na l4 i je ciągnąć do porodu, kwestia np kontroli ZUS. "Jeśli zaczynasz chorować, idziesz na L4 i w jego trakcie dostajesz wypowiedzenie lub kończy Ci się umowa, wciąż możesz pozostawać na zwolnieniu z prawem do zasiłku chorobowego. Nawet po tym jak minie okres wypowiedzenia. Jest to możliwe tylko wtedy, gdy lekarz wystawił Ci długie zwolnienie — minimum na miesiąc."@olka11135 to do 5 mam umowę . Nie mam możliwości wcześniej próbowałam gdziekolwiek Ale brak miejsc . Jak to z tym jest da radę to zwolnienie do dnia porodu ? Bo ja już teraz nic nie wiem .
@olka11135 to do 5 mam umowę . Nie mam możliwości wcześniej próbowałam gdziekolwiek Ale brak miejsc . Jak to z tym jest da radę to zwolnienie do dnia porodu ? Bo ja już teraz nic nie wiem .
ze w 7 no bo 8 leci ale nie jest skończony a mówi się te skończone tygJak liczycie tygodnie? Jak jest np 7+4 to mówicie że jesteście w 7 czy 8 tygodniu?
Najbardziej właśnie przeraża mnieDoskonale Cię rozumiem
Nie mam od porodu w Maju (to znaczy od zakończenia połogu), więc tak na prawdę nie wiem kiedy powinna już być ale stosunek był bez zabezpieczenia i według obliczeń objawy pojawiły się parę dni po tym kiedy powinno dojść do zagnieżdżenia zarodkaWitaj. Ja też spodziewam się 4 dziecka!!! Pamiętaj że co by nie było będzie dobrze, ogarniasz trójkę to i z czwartym dasz radę!!!! Kiedy powinnas dostać @?
Jesteś w 8. Ale liczą się skończone tygodnie więc 7, a najlepiej to chyba właśnie mówić 7+4.Jak liczycie tygodnie? Jak jest np 7+4 to mówicie że jesteście w 7 czy 8 tygodniu?